Merve Ozturk
Merve Ozturk Lifestyle 23 okt 2020

De Netflix-serie Instant Hotel wil je zien als je wel houdt van een competitie

In de Netflix-serie Instant Hotel hebben huiseigenaren hun huis omgetoverd tot hotels en nemen het tegen elkaar op. Zo overnachten ze in het hotel van een ander team en worden vervolgens door elkaar beoordeeld. Degene die de hoogste score haalt, wint een te gekke prijs.

In het eerste seizoen was de prijs een volledig betaald verblijf in een Instant Hotel in Californië. De prijs voor het tweede seizoen was $100.000.

Instant Hotel op Netflix wil je zien

In deze serie zien we niet alleen hoe de teams hun huis hebben omgetoverd tot hotel, ook komt er genoeg drama aan bod. We moeten niet vergeten dat deze mensen met elkaar strijden voor een geweldige prijs, en daarom zien we genoeg gemotiveerde teams die alles op alles zetten om te winnen.

Ze verhuren hun huizen aan vakantiegangers, en natuurlijk denken ze dat hun eigen hotel het beste is. Zoals elk mens anders is, hebben de deelnemers ook een andere interpretatie van wat nou een ‘mooie’ hotelkamer is en wat de ideale vakantie is. Ze zijn in ieder geval niet op hun mondje gevallen en leveren een hoop kritiek op.

Beoordeling van de overnachtingen

Aan het eind van elke afleveringen geven de teams een beoordeling met eventuele suggesties voor de hotelkamers (denk bijvoorbeeld aan een onmisbare spiegel in de kamer). De huiseigenaren krijgen ook nog een beoordeling van experts. Al winnen ze de hoofdprijs niet, alle teams hebben wat aan alle feedback zodat ze hun hotel tóch nog kunnen verbeteren voor hun toekomstige gasten.

Bekijk hieronder de trailers van seizoen 1 en 2. Er staan nu namelijk twee seizoenen (18 afleveringen) op Netflix. De afleveringen duren gemiddeld 45 minuten, dus zet een kop thee, pak er wat snacks bij en ga heerlijk Netflixen op een regenachtige avond.

Meer interieur gerelateerde Netflix-serie’s

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Netflix-serie Instant Hotel wil je zien als je wel houdt van een competitie
Sluiten