Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 17 okt 2020

Wil je (weer) zien: van de Netflix serie Amazing Interiors valt je mond open

Plan maar snel een avondje Netflix ‘n Inspire in, want er staat weer een fantastische serie op Netflix die jij als interieurliefhebber gezien móét hebben: Amazing Interiors. Zoals de titel al zegt vergaap je je met deze serie aan de mooiste huizen ter wereld. Een echte aanrader.

Normale huizen die er van de buitenkant uitzien als een doodnormaal rijtjeshuis, maar waar je van binnen je ogen uitkijkt. Deze huizen staan centraal in de nieuwe Netflix Original Amazing Interiors.

En het leuke is: we zien niet alleen het interieur, maar krijgen ook het verhaal erachter te weten. De huiseigenaren worden namelijk allemaal geïnterviewd over hun prachtige huizen.

Het concept van Amazing Interiors

We zien niet alleen interieurs die al volledig af zijn, maar elke aflevering staat er ook een huis centraal dat under construction is. Zo begint de eerste aflevering van de serie met een (Nederlandse!) oude boot die langzaam omgetoverd wordt tot een grote woonboot. Aan het eind van de aflevering zie je het stunning eindresultaat.

Hoogtepunt van de eerste aflevering is zonder twijfel het aquarium huis, waar zo’n 30 soorten vissen in zwemmen. Een belachelijk groot aquarium voor in een huis, maar wél ontzettend indrukwekkend. Benieuwd geworden? Dan hebben we hier de trailer voor je:

Nog interieur-programma’s op Netflix dit je wilt zien:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wil je (weer) zien: van de Netflix serie Amazing Interiors valt je mond open
Sluiten