Creëer je eigen witte Kerst. Hier vind je de mooiste nepsneeuw voor in huis

Nepsneeuw, sneeuwdekens, sneeuwspray… nu we richting de feestdagen gaan, zien we het overal als paddestoelen uit de grond komen. Ook verliefd geworden op het magische effect van een beetje nepsneeuw? Wij zetten de beste deals voor je op een rijtje.

Zo zorg je zelfs zonder witte Kerst voor een magisch winter wonderland.

Sneeuwdeken

Een sneeuwdeken kan je voor allerlei soorten doeleinden gebruiken. Leg ze rondom de cadeautjes voor een winters effect, of drapeer een deken op de vensterbank of schouw van de open haard.

Deze ronde sneeuwdeken is uitermate geschikt om rond een kerstboomvoet te draperen. Leuk om daar de cadeaus voor kerstavond neer te leggen! En uiteraard ook leuk als je een ronde (eet)tafel hebt die wel wat meer kerstsfeer kan gebruiken!

Sneeuwspray

Om op de ramen te sprayen, maar ook om je groene kerstboom een winters tintje te geven. Sneeuwspray in een handige spuitbus kan het allebei! Deze shop je in verschillende winkels. Zo zagen we al spuitbussen voorbij komen bij Bol.com, Blokker (deze sneeuwspray is zelfs glow in the dark!), de Action en verschillende feestwinkels:

Twee vliegen in één klap: je kan natuurlijk ook voor een kant en klare besneeuwde boom gaan. Of hopen dat we een witte Kerst krijgen dit jaar.

Oh denneboom: dit zijn de kersttrends van 2018 volgens Intratuin

Nepsneeuw sjabloon

Als je sneeuwspray in huis hebt gehaald om de ramen te versieren, dan kan je natuurlijk niet zonder sjablonen. Sjablonen kan je zelf maken, of gewoon kopen. Wij vinden de sjablonen van de Blokker een aanrader. Vanaf €3,20 krijg je een kaars, sneeuwvlokken of een klassieke kerstbel. Even vastplakken, nepsneeuw erop sprayen, en klaar is jouw kerstige look.

Meer lezen over Kerst?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Creëer je eigen witte Kerst. Hier vind je de mooiste nepsneeuw voor in huis
Sluiten