Frederique Rekers
Frederique Rekers Interieur 11 mei 2021

Neon letters aan de muur zijn hot – hier scoor je ze voor aan jóúw muur

Felle, levendige, heldere kleuren die bedoelt zijn om op te vallen, oftewel: neon. Een heftige kleur voor in je interieur maar daarom niet minder populair. Een terugkomende trend die we gaan terugzien zijn neon letters aan de muur en we love it.

Op Pinterest is de trend erg hot. Pinterest deelt dat in hun Business Raport, en ze vertellen dat de meest gebruikte zoektermen LED light signs, LED light room en Neon room zijn. Deze muurdecoratie is niet iets wat je bij elke woonwinkel kunt kopen. Wij laten daarom zien waar je ze wél kunt scoren.

Neon letters aan de muur

Met name de neon LED-verlichting is in trek. De heldere, met kleuren doordrenkte verlichting geeft een unieke look en valt op in je kamer. Je kan zelf voor een inspirerende quote of tekst kiezen om jouw kamer extra persoonlijk te maken.

Enthousiast? Scroll dan snel verder om te weten waar je ze kan halen.

De winkels met neon letters

De eerste (online) winkel waar jij letters kunt scoren is beneluxsign.nl. Ze leggen uit wat neon is en bieden verschillende neon letters aan waaronder Seletti letters, Authentieke letters en grote en kleine letters. Genoeg opties dus voor in elke kamer.

Etsy

De winkel die álles heeft: www.etsy.com. Als je geen voorkeur hebt voor een specifieke tekst kan je neon letters aan de muur scoren bij Etsy. Ze komen met verschillende teksten als: ‘You’re like, really pretty’, Good vibes only’ en ‘Champagne?’.

Erg leuk en als je dan toch een eigen leuke tekst in gedachten hebt kan je deze ook laten personaliseren bij Etsy.

Creatief met neon: Noalux

Voor als je wilde plannen hebt: noalux.nl. Deze winkel maakt niet alleen neon letters maar ook neon figuren op je muur. Leuk voor als je eens wat anders wilt of als je geen fan bent van quotes in je interieur.

Voor een feestje

Voor sprankelende decoratie op een feest wil je bij: feestburo.be zijn. Ze bieden verschillende lettertypes kleuren en stijlen aan. Daarnaast kan je ook losse letters bestellen die je neer kunt zetten. Ideaal voor een feestje en om daarna te houden in je interieur natuurlijk.

Voor aan de muur: 5 decoraties die perfect in een stoer interieur passen


Neon letters aan je muur
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Pinterest Business

Reageer op artikel:
Neon letters aan de muur zijn hot – hier scoor je ze voor aan jóúw muur
Sluiten