Neem een kijkje in dit huis met een subtiel pastel roze interieur

Dit huis heeft een minimalistische insteek en tóch overal kleur. Pastel roze geeft het interieur rust, maar het zorgt ook voor een lieve uitstraling. Het huis is een perfect voorbeeld van hoe je pasteltinten op een subtiele manier kan toevoegen in huis!

Een week geleden gaven we jullie al een kijkje in een een paar prachtige pastel binnenkijkers. Check bijvoorbeeld dit huis met zacht blauwe tinten!

Pastel kussens
Pastel roze interieur
lichte eetkamer

De eetkamer is heel licht. De basis van het interieur is bijna geheel wit en er komt veel daglicht binnen. De zwarte stoelen zorgen voor een duidelijk contrast in deze eetkamer.

pastel interieur
bloemen interieur
Pastel planten

Planten en bloemen zijn een groot onderdeel van dit huis. Ook deze doen helemaal mee met het pastel roze interieur dat zich doorzet in het hele huis!

Pastel roze
macrame

De accessoires in dit huis zijn perfect op elkaar afgestemd; alles past qua kleur precies bij elkaar.

pastel-wit-interieur-8
urban jungle

Hadden we al gezegd dat planten een groot onderdeel zijn van dit pastel roze interieur? Wat dacht je van deze home office die zich in een ware urban jungle bevindt! En zelfs op deze plek in huis heeft het interieur nog steeds een lieflijk karakter door de zachte kleuren die worden gebruikt.

Wil jij thuis ook een urban jungle? Dan is deze te gekke plantenstandaard echt een musthave!

slaapkamer pastel
pastel interieur
slaapkamer

De twee slaapkamers in het appartement hebben allebei een andere look, ondanks dat dezelfde kleuren worden gebruikt. Door de strakke lijnen en patronen is de laatste kamer wat stoerder, terwijl de stofjes en ronde vormen de eerste kamer juist een hele zachte uitstraling geven.

Meer pastel?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Neem een kijkje in dit huis met een subtiel pastel roze interieur
Sluiten