5x de leukste Nederlandse Etsy webshops

5x de leukste Nederlandse Etsy webshops

Elke week zetten we vijf leuke webshops voor je op een rijtje. Zo hoef je de deur niet meer uit om de tofste meubels en (woon)accessoires in huis te halen. Met vandaag: de leukste Nederlandse Etsy webshops.

Etsy staat namelijk bol van het Nederlands talent; creatievelingen die de mooiste eigen producten maken. En hoe leuk is het om een handgemaakt, uniek item in huis te hebben?

Studio Lilesade | Dinah en Sarah Smutny zijn de eigenaresses van Studio Lilesadi, in Rotterdam. Van textiel tot posters tot kleine woonaccessoires; alles met een minimalistische en grafische inslag.

Huisbaas | De producten van Huisbaas zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen (een grote voorkeur voor hout), omdat natuurlijke materialen vaak mooie kleurstellingen en kleurvariaties kennen.

Celinda Versluis | Celinda Versluis geeft antiek porselein een nieuw leven door ze te beschilderen met de verfijnde Les Belles Dames.

Tiny Luck | Op zoek naar een mooie babymobiel? Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop van Arriënne; zij maakt ze namelijk zelf!

Kleiwerk | Prachtig, handgedraaid keramiek. Eigenaar Peter van den Oever: “Iedereen die het werken met een draaischijf onder de knie krijgt, wordt gegrepen door de magie van het maken, en na 12 jaar staat het plezier in het draaien nog steeds voorop.”

Meer werk van Nederlandse ontwerpers? Check dan hier onze favoriete woonaccessoires van Hollandse bodem.