Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 30 jan 2020

Wij worden helemaal zen van dit interieur met natuurlijke kleuren

Colors speak louder than words. In dit appartement met natuurlijke kleuren is dat zeker het geval. Want ook als je geen schreeuwende, felle kleuren in huis gebruikt kan je tóch een prachtig appartement inrichten.

Wij weten wel waar we inspiratie uit gaan halen bij het inrichten van ons eigen huis.

natuurlijke kleuren in huis
Bron: Bolaget

We worden héél blij van de houten visgraatvloer, een key factor waar de bewoners van het appartement heel trots op mogen zijn. De natuurlijke stijl van deze vloer wordt perfect aangevuld door de massieve bank en het zwevende tv-meubel (waardoor je meer van de vloer ziet, yes!).

> Lees ook: dit zijn de mooiste neutrale kleuren voor je interieur

natuurlijke kleuren
Bron: Bolaget

Een woontrend die we steeds vaker terugzien, is een ronde vorm. Ook in dit huis wordt er gebruik gemaakt van die trendvorm, dit keer in de vorm van een spannende side table. De ronde vormen in combinatie met de rechte planken maken het geheel spannend om naar te kijken, én leuk om in te richten.

> Meer lezen over deze trend? Waarom je déze vorm in 2020 in elk interieur terug gaat zien

natuurlijke kleuren
Bron: Bolaget
natuurlijke kleuren
Bron: Bolaget

Een slaapkamer waar je héérlijk slaapt

Van natuurlijke kleuren in de slaapkamer worden we altijd gelukkig, want hoe rustiger een slaapkamer, des te beter we slapen. Door de spannende lamp en het retro nachtkastje is deze slaapkamer absoluut niet saai om naar te kijken, maar straat de ruimte wel één en al “zen” uit.

natuurlijke kleuren
Bron: Bolaget

Kleur in de keuken

We werden blij verrast toen we voor het eerst de foto’s van de keuken zagen. Een blauwe keuken, dat is weer eens iets anders dan wit! Doordat er gekozen is voor een matte, grijsblauwe kleur van de keukenkastjes is het geheel niet te overwhelming.

Sterker nog, we zouden deze kleur maar al te graag in ons eigen interieur toepassen. Al helemaal in combinatie met de frisse witte metrotegels en een mooi marmeren aanrechtblad.

natuurlijke kleuren
Bron: Bolaget

Extra mooi: de grijsblauwe kleur van de keuken combineert prachtig met groen. De diepgroene kleur van dit bonsai boompje, om maar even een voorbeeld te noemen. Sommige kleurencombinaties, zoals blauw en groen, zijn altijd een goed idee.

Binnenkijken bij andere mooie interieurs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wij worden helemaal zen van dit interieur met natuurlijke kleuren
Sluiten