Naomi Campbell maakt een uniek boek

Renée Leeuw 29 apr 2016 Shopping

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Vorig jaar november lieten we op Roomed weten dat de limited edition van en over topmodel Gisele Bündchen behoorde tot onze favorieten boeken van het jaar. Het boek was uitverkocht voordat het goed en wel leverbaar was. Inmiddels gaat het boek van hand tot hand voor veel hogere bedragen dan de oorspronkelijke 500 euro. Dit jaar zorgt een volgend boek over een ander topmodel voor nogal wat beroering. Het gaat om de limited edition van Naomi Campbell. Van het boek worden wereldwijd maar 1000 exemplaren gemaakt en verkocht. De eerste exemplaren zijn nog niet eens geleverd en toch gaat de prijs per 1 mei al van 1500 naar 2000 euro, want… het is alweer bijna uitverkocht.

mendo_book_naomi_09

mendo_book_naomi_07

naomi campbell

Eerlijk gezegd zijn we niet altijd even enthousiast over iedere limited edition, maar dit is toch wel echt ‘something else’. Neem alleen de doos waarin het boek geleverd wordt. Zoiets is niet eerder vertoond. En als je het je afvraagt: ja, de maten zijn levensecht.

mendo_book_naomi_04

mendo_book_naomi_03

mendo_book_naomi_02

mendo_book_naomi_01

Ruim zeven jaar is er gewerkt aan het boek. Naar verluid komt dat door een combinatie van de complexe uitvoering en de veeleisendheid van mevrouw Campbell. Maar het is de moeite waard geweest. De uitvoering in combinatie met de waanzinnige content van alle grote modefotografen en de autobiografie met bijdragen van alle grote designers van de wereld maken Naomi een uniek boek.

mendo_book_naomi_05

Wil je het boek van Naomi Campbell eens in het echt zien? Bij MENDO ligt een inkijkexemplaar en als je ‘m wilt hebben, moet je héél snel zijn.

Reageer op artikel:
Naomi Campbell maakt een uniek boek
Sluiten