Merve Ozturk
Merve Ozturk Trends 27 sep 2020

On trend: 4 najaarstrends van 2020 om in de gaten de houden

Het is officieel herfst: het is wat frisser buiten, de bladeren aan de bomen beginnen langzaamaan te verkleuren en het wordt al sneller donker. Tijd om jouw interieur helemaal in de herfstsfeer te brengen met deze najaarstrends 2020.

Nu we meer tijd thuis doorbrengen zijn we ook eerder geneigd om ons interieur wat aan te passen. Je bent gewoon sneller uitgekeken en dat is meer dan normaal. Daarom geven designers, inrichtingsdeskundigen en kleurspecialisten van Hornbach invulling aan 4 grote trends.

Dit zijn de 4 najaarstrends van 2020

Najaarstrend 2020 Make Space
Bron: Hornbach

Industrieel: Make Space

Precies zoals de naam al zegt: deze najaarstrend gaat vooral om schuiven, opbouwen en opbergen om optimaal gebruik te maken van de ruimte in je huis. Zo komen de stoere, strakke elementen van je industriële stijl beter tot hun recht. Handige DIY’s helpen je om dit te bereiken. Passende kleuren zijn vooral beige, brons, bruin en zwart.

Lees ook: 5 handige ruimtebesparende hacks die je he-le-maal niets kosten

Najaarstrend 2020 Coming Home
Bron: Hornbach

Landelijk: Coming Home

Deze najaarstrend 2020 is ideaal voor jou als je houdt van contrast. De kleuren roze en rood worden gecombineerd met diepblauw en zacht violet. Het resultaat? Een oogverblindende ruimte die veel warmte uitstraalt.

Maak je interieur helemaal af met ronde vormen en zachte materialen zoals fluweel. Fan van leuke prints? Ga dan voor bloemenmotieven, die passen perfect bij deze trend.

Najaarstrend 2020 Family Time
Bron: Hornbach

Scandinavisch: Family Time

In deze trend komen tegenpolen voor die elkaar tegelijkertijd ook aanvullen. Denk aan een combinatie van licht en donker, zacht en warm. Uiteraard mogen veel groene kamerplanten niet missen in een Scandinavisch interieur.

Licht hout, wat een must is voor een Scandinavisch interieur wordt in deze trend gecombineerd met antraciet, grijs, wit én verrassende rosékleuren.

> Deze kamerplanten wil je deze herfst in huis halen voor meer groen in huis

Najaarstrend 2020 Everything Goes
Bron: Hornbach

Modern: Everything Goes

Met deze najaarstrend 2020 haal je de jungle in huis en ga je compleet uit jouw comfortzone. Maak gebruik van verschillende prints en wees niet bang om kleuren te combineren die elkaar vloeken.

Denk aan behang, posters, gordijnen en vloerkleden met motieven van palmbladeren, bloemen en te gekke dierenprints. De kleuren zijn oneindig voor deze najaarstrend. Van (veel) groen tot zachtgeel en subtiel roze, het kan allemaal.

Meer lezen over huidige trends?

Hornbach

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
On trend: 4 najaarstrends van 2020 om in de gaten de houden
Sluiten