Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Diy 22 februari 2016

Nailed it! 9x de leukste Pinterest fails

Op Roomed vind je elke week de leukste DIY’s. Zo maakten we eerder al een coole mason jar lamp en een heuse katten tipi. Nu zijn wij eigenlijk niet super handig en dus proberen we altijd DIY’s te bedenken, die zowel jullie als wij goed in elkaar kunnen knutselen. Het gaat ons steeds beter (en sneller) af, maar aan het begin van ons DIY-avontuur gingen we nog weleens de fout in..

Zo wilden we graag een cool marble effect maken op theekopjes en volgens Pinterest is het enige wat je hiervoor nodig hebt verschillende kleuren nagellak en een emmer warm water. Helaas klonk dat veel makkelijker dan dat het was, want deze DIY eindigde bij ons in een behoorlijke mislukking. Na een aantal “hoezo lukt dit nou niet?!” en “zijn we écht zo onhandig?”-opmerkingen besloten we ons maar op te vrolijken met de zogenaamde Pinterest Fails. Dat lukte aardig, want we kwamen de grappigste foto’s tegen. Nailed it!

Bron: Instagram

Het idee was leuk..

Bron: Pinterest Fail

Stiekem toch best wel schattig.

Bron: Loveabode

Hahaha!

Bron: Pinterest Fail

Nog even oefenen.

Bron: Epbot

Oeps, verkeerde lijm gebruikt!

Bron: Polyvore

Gesmolten plastic, kan de beste overkomen!

Bron: Craftfail

Een kunstwerk met een.. bijzondere uitwerking.

Bron: Pinterest Fail

Oeps, brandgevaar!

Bron: Pinterest fail

Ga je zelf ook aan de slag? Lees dan eerst onze do’s en don’ts! en bekijk onder dit artikel alle DIY’s die bij ons wél zijn gelukt!

Reageer op artikel:
Nailed it! 9x de leukste Pinterest fails
Sluiten