Na het zien van deze foto’s wil ook jij op een boerderij wonen

Boerderijen zijn prachtig, maar vaak is het interieur een tikkeltje ouderwets. Deze boerderij in Australië laat zien dat het ook anders kan. Met hout als basismateriaal blijft de boerderij in zijn landelijke stijl, maar door de juiste combinatie van meubels, kleuren en materialen is het interieur een sfeervol en eigentijds geheel. De vrouw des huizes, Tamsin Carvan, woont hier met haar partner en achtjarige dochter. Eerder woonde Tamsin altijd in een drukke stad, maar die chaos was haar teveel. Haar droom om een eigen boerderij te hebben, komt dus niet als een verrassing. En als kers op de taart heeft ze er gelijk een succesvol bedrijf van gemaakt: Tamsin’s Table, een concept waarbij belangstellenden op de boerderij kunnen helpen en gelijk een kookworkshop kunnen volgen. Slim!

In Italië kunnen ze er overigens ook wat van: daar staat dit prachtige vakantiehuis met landelijk interieur!

Dankzij het kleurrijke vloerkleed, matchende kussens en donkere houten meubels krijgt de woonkamer een warme en welkome sfeer. De opvallende lamp in de hoek, gemaakt door de partner van Tamsin, zorgt ervoor dat de aandacht ook naar de hoogte van het plafond getrokken wordt.

Zoals je kunt inbeelden, is de keuken ontzettend belangrijk voor Tamsin. Hier komen namelijk ook alle klanten van Tamsin’s Table voor een kookworkshop of heerlijke lunch. Haar partner is wederom ontzettend handig bezig geweest; de werktafel in de keuken is namelijk ook door hem gemaakt. In de keuken is duidelijk te zien dat de stijlen landelijk en industrieel met elkaar gecombineerd worden: zo geven de barkrukken, hanglamp en bakstenen vloer een industriële touch aan dit landelijke huis. Leuke bijkomstigheid: vanuit de keuken heb je prachtig uitzicht over het land.

Over uitzicht gesproken! In dit gave bad op pootjes met klassieke, gouden kranen kom je heerlijk tot rust met een zicht over de groene bergen. De bewerkte accessoires als de ladder en het zwarte kistje geven de badkamer een stoere touch.

Niet alleen het bad is klassiek, ook de wasbak en bijbehorende kraan hebben een klassieke look, dat goed samengaat met de grove accessoires.

Door de lange eettafel is er genoeg ruimte voor zeker acht mensen om te eten. De mix & match aan stoelen geven de oude tafel met gegraveerde details een speels karakter. Dankzij de industriële lamp en het geruite raampartij zijn ook hier twee woonstijlen op een subtiele manier gecombineerd.

thedesignfiles.net

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Na het zien van deze foto’s wil ook jij op een boerderij wonen
Sluiten