Na de roze koelkast staat er nu ook een lichtblauwe koelkast in de Lidl folder

We waren al over onze oren verliefd op de roze koelkast uit de Lidl folder, maar deze lichtblauwe koelkast heeft ons hart óók gestolen. Misschien nog wel het allerfijnste: de koelkast shop je deze week met 50% korting. Daar worden wij nou blij van.

De retro koelkast is ideaal in elke studentenkamer (want: niet al te groot, maar groot genoeg voor 1 tot 2 personen). Maar ook in een ‘volwassen’ interieur misstaat deze koelkast niet.

Blauwe koelkast uit de Lidl folder week 10

Net als de roze variant heeft deze retro koelkast 3 glasplaten en 1 schuiflade. Ook heeft de koelkast nog 3 extra opbergvakken in de deur waar je met je eieren terecht kunt. De inhoud van de koelkast is 121 liter.

lidl folder week 10 blauwe koelkast
lidl folder week 10 blauwe koelkast

De retro blauwe koelkast heeft 7 verschillende temperatuurstanden die je handmatig kunt instellen. Vanaf vandaag shop je de retro koelkast uit de Lidl folder met maar liefst 50% korting. Normaal kost de koelkast €199, maar nu staat deze prachtige koelkast in jouw keuken te shinen voor slechts €99. 

Goed om rekening mee te houden: de koelkast weegt 26 kilo. Neem dus iemand mee naar de winkel als je deze koelkast in huis wilt halen, want hij is erg zwaar om in je eentje te tillen.

Meer aanbiedingen uit de Lidl folder bekijken?

Wij selecteren elke week de beste aanbiedingen uit de Aldi folder en Lidl folder voor je in onze Lidl en Aldi folder finds. Ben je ook zo benieuwd naar de beste aanbiedingen van deze week? Je vindt ze hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 10.

Ben je net zo’n plantenliefhebber als wij? Dan word je vast ontzettend blij van de beste planten en bloemen voor een kleine prijs. Deze vinden we elke week in de Aldi folder. Ook deze week was het weer raak: Fleur je interieur op met de bloemen uit de Aldi folder. We vinden ze prachtig!

Reageer op artikel:
Na de roze koelkast staat er nu ook een lichtblauwe koelkast in de Lidl folder
Sluiten