Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 2 sep 2020

Take my money: My Jewellery verkoopt nu sieraden met echte droogbloemen

Heel tof: vandaag lanceert sieradenmerk My Jewellery een nieuwe collectie met kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Waarom we je daar op Roomed een heads up van geven? Het bijzondere van deze collectie, is dat de sieraden ingelegd zijn met échte droogbloemen.

De droogbloemen geven de sierraden een vintage, maar tegelijkertijd ook moderne touch. Er is op dit moment immers niets hipper dan droogbloemen, dat lees je vaker op Roomed.

Sieraden met droogbloemen van My Jewellery

Met deze collectie willen de makers van het merk terugblikken op de tijd dat je in het sieradendoosje van je oma stond te snuffelen. Het merk vindt namelijk dat het juist in deze tijd belangrijk is om je bewust te blijven van je kracht om te groeien.

Sharon Hilgers, eigenaresse van My Jewelery, omschrijft het heel mooi: “We moeten in deze nieuwe wereld noodgedwongen in nieuwe kaders denken, maar nog steeds is er genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Probeer groei kleiner te zien nu de wereld ook weer wat kleiner is. Groei maakt krachtig, gelukkig en vrij. Daar staan de wildflowers voor.”

sieraden met droogbloemen
Bron: My Jewellery

Unieke sieraden

Met de sieraden uit de Wildflower collectie haal je sowieso een uniek item in huis. Alle sieraden zijn namelijk handgemaakt met echte droogbloemetjes in kunsthars – geen enkel item is dus hetzelfde. De sieraden zijn gemaakt van roestvrijstaal, waardoor ze niet verkleuren.

“Door de nieuwe techniek met hars kunnen we de sieraden nog unieker en persoonlijker maken. De collectie is op deze manier zeer gedetailleerd en verfijnd,” laat Sharon Hilgers weten. En dat kunnen we alleen maar bevestigen, want hóé leuk zijn deze fijne sieraden?

De Wildflower collectie van My Jewellery is nu verkrijgbaar in de webshop.

Toch liever droogbloemen in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Take my money: My Jewellery verkoopt nu sieraden met echte droogbloemen
Sluiten