Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 16 apr 2020

Onwijs tof: schattige muurstickers voor de babykamer

Van mijn kindertijd kan ik nog heel goed herinneren dat ik de leukste Winnie de Poeh muurstickers op mijn kleine kamertje had. Het maakte de ruimte persoonlijk en vrolijk. Muurstickers voor de babykamer zijn een goede manier om de kamer op te vullen en interessanter te maken.

Deze muurstickers hoeven helemaal niet kinderachtig te zijn. Je kunt stickers kiezen die een lange tijd met je kinderen meegaan, maar tegelijkertijd schattig en leuk zijn. Bovendien is het ook nog eens een redelijk goedkope manier om je babykamer een beetje op te pimpen.

Muurstickers babykamer: dit zijn een aantal leuke

muurstickers babykamer olifantjes
Bron: Etsy

1. Olifantjes

Met schattige olifantjes kun je eigenlijk nooit echt de mist ingaan. Ze zijn schattig, stylish en staan leuk in iedere babykamer. Het geslacht van je baby maakt hierbij ook helemaal niet uit. Bovendien zijn de meeste kinderen een lange tijd dol op dieren; dus met deze olifanten zit je goed.

Deze muurstickers zijn verkrijgbaar op Etsy voor €14,45 per 16 olifantjes.

wereldkaart muursticker
Bron: Etsy

2. Van muurstickers kunnen we leren

Sprekend over dieren: waarom stoppen bij alleen olifanten? Deze muursticker heeft onwijs veel dieren. Voor wanneer de kids nog heel klein zijn, is deze muursticker puur voor schattige decoratie. Als ze wat ouder worden, kunnen ze er ook nog iets van leren. Te leuk!

Deze coole wereldkaart is te koop op Etsy voor €71,10.

muurstickers babykamer sterren
Bron: Aliexpress

3. Simpele sterren

Soms moet je weer even teruggaan naar de basis en kiezen voor een simpel design om je babykamer een leuke look te geven. Sterren op de muur (en het plafond) zijn een klassieker. Het staat simpel en is tegelijkertijd stylish.

Toffe sterren zoals hierboven zijn o.a. verkrijgbaar op Aliexpress.

winnie de poeh muursticker
Bron: Etsy

4. Meten met Winnie

Ja, nu kom ik toch weer terug op Winnie de Poeh. Misschien is dit niet de meest geschikte sticker voor de kleinste baby’s, maar wel leuk wanneer de kleintjes voorzichtig beginnen met staan en lopen. Zo kun je van kleins af aan met deze muursticker opmeten.

De muursticker is verkrijgbaar op Etsy met en zonder Winnie de Poeh. Met Winnie is de sticker €20,16.

muursticker babykamer berglandschap
Bron: Etsy

5. Prachtig landschap

Ook heel elegant en tegelijkertijd schattig; is dit roze berglandschap. Met de stipjes en de boompjes is dit een charmant design dat in iedere babykamer wel goed staat. Dit bovenstaande voorbeeld is roze, maar het landschap is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Dit mooie roze landschap is verkrijgbaar op Etsy vanaf €65,-

Meer inspiratie voor de baby- en kinderkamer?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onwijs tof: schattige muurstickers voor de babykamer
Sluiten