Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 1 nov 2018

Te mooi: deze muur van planten in de keuken vinden we helemaal te gek

Elke dag rijd ik van Amsterdam Centraal naar ons kantoor in de Baarsjes. Als de tram stopt bij Nieuwezijds Kolk, kijk ik altijd even opzij. Naar het roze ‘and breathe‘ neon sign dat aan een muur van planten loopt te pronken. En daar moest ik bij dit prachtige interieur meteen aan denken.

Want een muur van planten in de keuken. Laat dat idee even bezinken. Dit prachtige interieur heeft het, en ik denk dat ik zojuist mijn droomhuis gevonden heb.

muur van planten
muur van planten
muur van planten

HOE COOL. Ja, dat moest even in hoofdletters omdat we zo ontzettend enthousiast zijn. Het is eigenlijk een soort verticaal tuinieren, maar dan met nepplanten. We kunnen ons namelijk voorstellen dat het water geven van deze honderden planten een flink karwei gaat zijn…

muur van planten
muur van planten

Maar da’s niet alles. Dit droomhuis heeft namelijk ook een prachtige bakstenen muur in de slaapkamer. Een bakstenen muur heeft geen opsmuk van schilderijen of posters nodig, die is al mooi genoeg van zichzelf. De combinatie van het minimalistische lampje en het bijzettafeltje maakt de ruimte lekker industrieel.

Enne, hoe zacht zijn de kussens op het bed. Daar zouden we maar al te graag in ploffen.

muur van planten
muur van planten
muur van planten

Ook nog benieuwd naar de woonkamer? Na de planten muur is het vast geen verrassing dat de eigenaars van het huis veel planten in de woonkamer hebben staan. Groen is dan ook de meest terugkomende kleur in het interieur. En dat staat mooi met de witte muren, de oude houten balken en de bohemian kussens op de bank.

Kamerplanten: alles wat je moet weten over planten in je interieur

Bron: bjurfors

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te mooi: deze muur van planten in de keuken vinden we helemaal te gek
Sluiten