Een muur voor de helft schilderen, hoe doe je dat? Zo schilder je de perfecte rechte lijn

Sinds een tijdje ben ik halsoverkop verliefd geworden. Het was echt liefde op het eerste gezicht. Toen ik voor het eerst een voor de helft geschilderde muur zag, was ik helemaal om. Over een paar maanden ga ik verhuizen, en dit staat absoluut hoog bovenaan op het moodboard om in de slaapkamer te verwerken. Daarom ben ik heel benieuwd: hoe pak je dat aan? En hoe schilder je dé perfecte rechte lijn?

Na wat speur en zoekwerk op internet vond ik al snel het onderstaande filmpje, waar haarfijn uitgelegd wordt hoe je zo’ perfecte rechte lijn op de muur krijgt. Er zitten een aantal tips in waar ik zelf echt nooit opgekomen was, dus het filmpje is absoluut een aanrader om even helemaal te bekijken.

Zo schilder je een perfecte rechte lijn

Heb je nog geen idee wat we bedoelen met ‘een muur voor de helft schilderen’? Of kan je je moeilijk voorstellen dat dat écht heel erg tof kan worden? No problemo. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden, dus bekijk vooral de volgende foto’s even.

En deze stijl is niet alleen leuk in de woon- of slaapkamer, ook de kinderkamer krijgt een extra leuke, schattige boost met een muur die in twee kleuren verdeeld is. Kijk maar op de foto’s hieronder:

Ben jij na het lezen van dit artikel ook verliefd geworden op een voor de helft geschilderde muur? Laat het ons weten op Facebook, dat vinden we leuk!

Twijfel je nog welke kleur je de halve muur gaat schilderen?

Reageer op artikel:
Een muur voor de helft schilderen, hoe doe je dat? Zo schilder je de perfecte rechte lijn
Sluiten