Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Design 25 november 2016

Dé musthave voor een groen interieur: een minimalistische plantenstandaard

Van veel groen en bloemen wordt elk interieur beter. Dat hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Nu kun je een aantal mooie potten kopen om bijvoorbeeld op de vensterbank een kleine urban jungle te creëren, maar er zijn meer items die je interieur unieker maken. Wat dacht je van een macramé hanger, of een mooie plantenstandaard.

Deze minimalistische plantenstandaard is bij ons favoriet. Het is een ontwerp the design labo, een ontwerpstudio uit Tokyo.

Een interieur vol minimalistisch design

De standaard zelf is super minimalistisch en stylish, maar de plant of de bloemen krijgen er ook een héél bijzondere look door. De plant of bloem wordt als het ware aan het haakje ‘gehangen’. Zonder pot, waardoor de wortels in het zicht blijven.

We snappen het als je even moet wennen aan deze look. the design labo heeft de standaard met opzet op deze manier ontworpen. Volgens de designers zien we op de manier de plant of bloem in haar puurste vorm: zonder opsmuk en ‘mooimakerij’. Wij zijn fan, want met deze minimalistische plantenstandaard wordt het groen echt een kunstobject!

Bekijk ook:

Reageer op artikel:
Dé musthave voor een groen interieur: een minimalistische plantenstandaard
Sluiten