Stop waar je mee bezig bent – deze muggenvanger heb je nodig in je leven

Vannacht wéér helemaal lek gestoken? Wat we ook proberen, we komen niet van die irritanten muggen af. En voordat je het weet word je ‘s morgens wakker met zes nieuwe muggenbulten.

Je kunt natuurlijk aan de slag met huis-, tuin– en keukenmiddeltjes, zoals we je onder andere in dit artikel geleerd hebben: dit zijn dé trucjes om muggen écht op afstand te houden. Maar als je het nog net een tikkeltje beter aan wilt pakken, dan raden we je aan om meteen een muggenvanger aan te schaffen.

Zet een muggenvanger naast je bed

Deze muggenvanger van Amazon biedt namelijk de oplossing tegen muggen. De muggenvanger is geen interieurparel om in je slaapkamer te zetten, maar laten we eerlijk zijn, het kan ook slechter. Zet ‘m een uurtje voordat je gaat slapen aan, en je zult ‘s nachts geen last hebben van muggen.

muggenvanger amazon
Bron: Amazon

Handig ding

Ook handig: deze muggenvanger kan je overal neerzetten. Je laadt ‘m gemakkelijk op met een USB kabel via een stopcontact, je laptop of eventueel zelfs met een powerbank. Daarna zet je ‘m neer op de plek waar de muggen zijn – of dat nou de slaapkamer is, of misschien wel je kantoor, gewoon in de woonkamer of buiten op het terras.

We hebben deze muggenvanger niet zelf kunnen testen, maar het wordt ons beloofd dat de muggenvanger vrijwel geen geluid maakt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een apparaat jouw nachtrust verstoort. Uiteraard is de muggenvanger ook niet giftig, volledig geurloos en 100% veilig voor mens en milieu.

Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten: voor €11,99 heb je er na het weekend al een in huis.

Nog meer finds die je in huis wilt halen

Reageer op artikel:
Stop waar je mee bezig bent – deze muggenvanger heb je nodig in je leven
Sluiten