Shopping 3 aug 2016 Renée Leeuw

Boek: Mr. by Ferry van der Nat is een homage aan de man

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Ferry van der Nat is een even bekende als markante verschijning in de Amsterdamse fashion scene. Al jaren maakt hij Polaroids en foto’s van mannen – prachtige foto’s van dito mannen vonden we bij MENDO. En dus hebben we een jaar geleden het plan opgevat om met elkaar een boek te ontwikkelen. Dat boek is er nu. Het luistert naar de even krachtige als simpele naam “Mr”.

Mr_MENDO_17
mendo_books_mr_polaroid_01
Mr_MENDO_14

Mr. bevat net iets meer dan 300 pagina’s, 285 prachtige foto’s en bijdragen van Gert Jonkers, de oprichter van Fantastic Man en Alan Prada, de plaatsvervangend hoofdredacteur van L’Uomo Vogue.

Mr_MENDO_11
mendo_books_mr_polaroid_02
ferry van der nat

De eerste exemplaren zijn afgelopen maand van de pers gerold en zijn exclusief (en gesigneerd door Ferry van der Nat) verkrijgbaar via MENDO.

MEER BOEKEN
Vind je dit boek van Ferry van der Nat gaaf? Grote kans dat je Icons by Oscar of The Art of Collaboration ook tof vindt voor op je koffietafel.

Reageer op artikel:
Boek: Mr. by Ferry van der Nat is een homage aan de man
Sluiten