Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 29 december 2017

Interieur crush van de week: met de Mr. Bright lamp breng je licht tot leven

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieur trends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. En het is zonde als we deze ontdekkingen niet met jullie zouden delen, toch? Dat vonden wij dus ook. En zo is deze rubriek geboren. Elke week een nieuwe ontdekking. Deze week ontdekten we weer een speelse lichtpatser: de Mr. Bright lamp.

Deze Mr. Bright lamp kan zijn benen en armen buigen waardoor jij zelf de houding van het poppetje kunt bepalen. Wil je hem laten vliegen of juist laten gymnastieken? Het kan allemaal! Het schattige exemplaar is van alle markten thuis! De lamp draagt niet alleen bij aan originele verlichting, maar ook aan een goed doel!

De Mr. Bright lamp is eenvoudig maar vooral erg leuk. Met de ‘one in a rope’ kun je zoveel wisselen van positie als je maar wilt. Op bovenstaande foto is het snoertje rood, maar deze zijn in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar!

Deze twee lampen hebben enorm veel plezier met elkaar. Vandaar de naam ‘fun for two’. Het lijkt wel of ze samen omhoog klimmen. Dat maakt deze leuke lampjes een speelse toevoeging aan de kinderkamer, bijvoorbeeld.

Voor de echte Superman-fans; er bestaat een lamp in de vorm van deze strijdlustige stripfiguur. Misschien een ideetje voor een stoere kinderkamer. Ben jij juist fan van Star Wars? Dan is dit gehele Star Wars interieur vast iets voor jou.

Zoals je kunt zien kun je alle kanten op met de geweldige Mr. Bright lamp. Wij zijn fan, je kunt het zo gek niet bedenken!

Psst..Heb je deze Mouse Lamp al gezien? Ook heel cute.

Meer informatie

Mr. Bright staat voor charme-offensief tegen lichtarmoede in de wereld. Dit geweldige initiatief is het idee van ontwerper Famke Dijkstra. De lampen worden stuk voor stuk handgemaakt en zijn daardoor niet de goedkoopste, maar zeker wel de leukste.

Wil jij deze gave lamp aanschaffen voor in je interieur? Klik hier en kom terecht op de Mr. Bright webshop!

Bron: Mrbright.eu

Reageer op artikel:
Interieur crush van de week: met de Mr. Bright lamp breng je licht tot leven
Sluiten