Maud van Dijck
Maud van Dijck Wooninspiratie 4 dec 2021

Inspiratie: 6 mozaïek muren waar de kleuren ervan afspatten

Ben je een kunstliefhebber? Dan wil je met tegels werken in je interieur. Met tegels kan je unieke vormen en designs in je huis creëren. Een creatieve tegelmuur kan ook je inspiratie een boost geven, dus kies voor een mozaïek muur. Twijfel je nog? Dan hebben wij wat toffe muren uitgekozen die jouw twijfels wegnemen.

Deze muren zijn namelijk allesbehalve saai en hopelijk zit er een tussen die jou weg kan blazen.

6 mozaïek muren vol inspiratie

1. Een kleurrijke woonkamer

Niet alleen de kleuren van deze mozaïek muur zijn prachtig, maar ook de toffe patronen. De ronde vormen die je op deze muur terugziet geven het een unieke look en contrasteren mooi met de vierhoekige tegels.

2. Een mozaïek muur met open haard

Deze tegelwand lijkt wel de zee in huis te halen. Het is dan ook niet voor niets dat ze een grote schelp erbij hebben gezet. Het design loopt ook nog een beetje door op de vloer waardoor het interieur meer diepte krijgt.

Nog even geen winter bij jouw thuis met een beach stijl in je interieur

3. Een artistieke badkamer

Deze mozaïek muur is een waar kunstwerk. Je hoeft geen schilderijen in je badkamer op te hangen wanneer je een wand hebt met een design als deze. Hier wil je je in de ochtend wel klaarmaken wanneer je de vogels buiten hoort fluiten.

Wat wij nog een tof detail vinden aan dit interieur is de boom die matcht met de buizen van de wastafel en muurlamp.

4. Een retro mozaïek muur in de keuken

Geef een originele look aan een nostalgische favoriet. Deze vierkante tegels zijn in een tof kleurpatroon op de muur gelijmd en geven de keuken een retro look. Kijk ook nog even naar het unieke design dat je op de vloertegels aantreft.

5. Toffe mozaïektegels boven het aanrecht

Vind je een mozaïek muur too much? Dan kan je er ook voor kiezen de ruimte tussen het aanrecht en de keukenkastjes met mozaïektegels in te vullen. Dat zal er toch net wat rustiger uitzien voor je ogen dan een hele muur vol mozaïektegels. En zoals je hierboven ziet geeft het je interieur wel net iets extra’s.

6. De bloemetjes in de keuken zetten

Weer een prachtige mozaïek muur waar je ronde vormen in het design terug ziet komen. Iedere cirkel heeft toch net een iets andere stijl waardoor de muur uit verschillende kunstwerken bestaat. Maar met een overkoepelend thema van bloemen vormen ze een mooi geheel.

Als je niet van bloemen houdt kan je natuurlijk voor een ander thema kiezen. In de keuken zou het leuker kunnen zijn om de bloemen bijvoorbeeld te vervangen met groentes of fruit.

Tegeltje, tegeltje aan de wand… welke badkamertegel past bij jou?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inspiratie: 6 mozaïek muren waar de kleuren ervan afspatten
Sluiten