Tessa Ham
Tessa Ham Interieur 4 jun 2019

Voor je home office: dit whiteboard bureau stimuleert jouw creativiteit

Als je jouw home office een upgrade gaat geven voor een creatieve boost, denk je waarschijnlijk eerst aan planten, een poster of een nieuwe lamp. Wij normaal gesproken ook, maar nu kwamen we een bureau tegen dat eigenlijk een veel betere optie is. De Moving Table is een bureau en whiteboard in één.

Op het eerste gezicht ziet de Moving Table eruit als een normaal bureau. Het heeft een glad en wit tafelblad, met daaronder houten poten. Maar eigenlijk is het tafelblad ook een whiteboard, die je eventueel – zonder gereedschap – los zou kunnen halen en tegen de muur aan kunt zetten.

Hoe gemakkelijk dat is, zie je in deze video:

The new Moving Table celebrates its debut today at @clerkenwelldesignweek in London. Come by at the @bisley_shop from May 21 – 23 to discover our entire office system for collaborative and agile working methods. We are looking forward to welcoming you! #movingwalls_officetools #clerkenwelldesignweek #workspacedesign #workspace #officedesign #agileworking #agileoffice #officesetup

28 Likes, 2 Comments – Moving Walls Ltd (@movingwalls_officetools) on Instagram: “The new Moving Table celebrates its debut today at @clerkenwelldesignweek in London. Come by at the…”

Lees ook: 6 handige tips voor een inspirerend thuiskantoor

Verantwoordelijk voor deze geniale vondst is het Zwitserse designbedrijf Moving Walls. Zij maken kantoormeubelen die samenwerking en activiteit stimuleren. De Moving Table is hun nieuwste uitvinding.

Stimuleert ook de productiviteit

Alhoewel dit bureau/whiteboard dus oorspronkelijk is ontworpen voor meetings en brainstorms, zorgt het er ook nog eens voor dat je productiever wordt. Gedurende de dag kun je tijdens het werken makkelijk je to do’s, reminders en notities opschrijven, die je aan het einde van de dag gewoon weer wegveegt.

Je hoeft ons interieur junkies natuurlijk niet meer te vertellen dat je het beste presteert in een prettige omgeving. Gelukkig ziet het bureau er ook nog eens minimalistisch en stijlvol uit!

Meer inspiratie voor je thuiskantoor

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor je home office: dit whiteboard bureau stimuleert jouw creativiteit
Sluiten