Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 8 dec 2017

Interieur crush van de week: de Mouse Lamp van Seletti

Doordat de Roomed redactie iedere dag het internet afstruint op zoek naar de leukste interieur trends en inspiratie, doen we zó vaak leuke ontdekkingen. En het is zonde als we deze ontdekkingen niet met jullie zouden delen, toch? Dat vonden wij dus ook. En zo is deze rubriek geboren. Elke week een nieuwe ontdekking. Deze week deden we een ontdekking voor de echte dierenliefhebber: de Mouse Lamp van Seletti.

Dit lampje is een gezellige toevoeging voor op je eettafel, een eye catcher op de koffietafel en een leuk item om in je open kast te zetten. Of natuurlijk gewoon een grappig cadeau voor die ene vriend of vriendin die bang is voor muizen…

Dieren kun je op allerlei manieren toevoegen in je interieur. Bijvoorbeeld in patroonvorm op de muur, maar ook verschillende dierenvachtjes of prints zijn een fijne toevoeging. Met de Mouse Lamp gaan we nog net een stapje verder. Doordat de muisjes de lamp echt vast lijken te houden, komen ze haast tot leven. Wedden dat jij hiermee de harten van al je gasten steelt deze kerst?

I WANT IT

Zou jij zo’n gezellig viervoetig beestje wel aan je interieur willen toevoegen? Je koopt de lamp hier. Hij is er in het grijs of wit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Interieur crush van de week: de Mouse Lamp van Seletti
Sluiten