Inspiratieboost: de mooiste spiegels voor in de badkamer

Spiegels zijn super functioneel en kunnen veel doen voor een ruimte. Zo kunnen ze er bijvoorbeeld voor zorgen dat een ruimte groter lijkt, maar daarnaast is een spiegel in de badkamer natuurlijk ook gewoon onmisbaar. Ze kunnen een bepaalde stijl zelfs versterken. In deze inspiratieboost zetten we verschillende spiegels op een rijtje.

Ben jij benieuwd geworden? Scroll dan snel verder en check onze ideeën!

Een ronde spiegel zorgt meteen voor een ander effect in de badkamer. Ronde vormen zorgen voor een frisse en positieve look. Dit komt doordat we ons onbewust prettiger voelen bij ronde vormen. Bekijk ook even dit moodboard voor inspiratie om rond vormen in je interieur te verwerken.

Bron: IKEA

Hang verschillende spiegels aan de wand voor een speelse look. Hoe meer vormen en formaten je met elkaar combineert, hoe vrolijker het geheel wordt. Wil je iets meer rust in je interieur, dan kun je ook kiezen voor twee gelijke spiegels die je naast elkaar hangt.

Een simpele toevoeging aan je spiegel kan al veel veranderen. Doe bijvoorbeeld een lijst om je spiegel of hang je spiegel aan touwen. Hierdoor krijgt je badkamer meteen een luxere uitstraling.

Wil je wat extra opbergruimte creëren? Kies een spiegel met een plateautje. Let er wel op dat je alleen je mooiste producten hier neer zet zodat het niet rommelig wordt. Deze flacons mogen bijvoorbeeld best gezien worden.

Bron: Yliving

Niet alleen een spiegel zorgt voor een fijne sfeer in de badkamer. De aankleding kan ook veel doen. Kijk hier eens voor wat leuke items! Wil je een stoere badkamer? Met deze zeven stappen helpen wij je op weg naar die look.