Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 8 okt 2018

Droogrekken saai? Dit zijn de mooiste droogrekken voor in huis

Wie zegt dat droogrekken saai zijn? Hoe niet sexy het item misschien ook is, bijna iedereen heeft er wel één nodig. Waarom een saaie uitkiezen als er genoeg mooie wasrekken zijn die je badkamer of gang opvrolijken?

Dit zijn de leukste droogrekken voor in huis.

houten rek

Houten wasrek

De meeste wasrekken zijn standaard gemaakt van wit metaal en komen in een T-vorm. Dit houten rek is bijna 2 meter hoog, maar een stuk smaller waardoor het veel minder ruimte in beslag neemt dan een gewoon wasrek. Daarnaast ziet het er ook een stuk leuker uit!

Het houten rek kost € 79,95 en is gewoon online te bestellen!

droogtoren

De droogtoren

Als je weinig ruimte hebt of gewoon liever geen droogrek wilt dat de hele badkamer of gang (of waar je het ook plaatst) in beslag neemt, is een droogtoren dé ultieme oplossing. De toren is maar een halve meter bij een halve meter breed en heeft tot wel 4 verdiepingen.

Je zet de droogtoren dus makkelijk in een hoek en neemt zo weinig ruimte in beslag! Hij kost € 39,99 en je kan hem bij Fonq online bestellen.

Dit vind je vast ook leuk: Een botanische badkamer: zo maak je je badkamer groen

vouwbaar droogrek

Vouwbaar droogrek

Het vouwbare droogrek ziet er niet alleen leuk uit dankzij het hout én de vorm, je ruimt ‘m ook super makkelijk op. Als je even geen kleren hebt om te laten drogen, vouw je ‘m zo in elkaar en berg je ‘m op.

Ook dit rek neemt maar weinig ruimte in beslag. Het rek is gemaakt van écht beukenhout en kost € 44,95. Je bestelt ‘m online bij Lovetobehome.

Meer lezen over onze favoriete items voor in huis?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droogrekken saai? Dit zijn de mooiste droogrekken voor in huis
Sluiten