Tessa Ham
Tessa Ham Kantoor 2 jul 2020

5 mooie moderne archiefkasten die een must zijn in je home office

Archiefkasten zijn verdomd handig. Niet alleen kan je er – heel volwassen – al je papieren, documenten en mappen kwijt, ook al je losse rommeltjes zijn op deze manier uit het zicht. Archiefkasten zijn daarom eigenlijk niet weg te denken uit het kantoorinterieur. Maar helaas voor de interieur liefhebbers onder ons zijn ze niet altijd een feestje voor het oog.

Daar brengen deze 5 archiefkasten verandering in.

‘Vintage’ en stijlvolle archiefkast van Made

Een archiefkast saai in je interieur? Nee hoor, bewijst deze geweldige archiefkast met een vintage en industriële look & feel. De Stow kast met drie lades (ontworpen voor A3-documenten) en een koperen voorkant is nu in de sale. Voor €229 haal je nu deze handige beauty in huis. (Tip: de Stow kast van Made is ook verkrijgbaar met vintage messing in plaats van koper.)

Een maatje groter

Veel op te bergen? De Stow kast is ook te verkrijgen in een dressoir bij Made. Ook deze archiefkast is al even stoer als elegant. Het opbergmeubel is gemaakt van staal en met de hand bewerkt messing, waardoor er niet één precies hetzelfde is. Net als een echte vintage vondst dus! Voor de archiefkast in een maatje groter betaal je €699.

Klassieke archiefkast van Ikea

Ben je echt op zoek naar een klassieke archiefkast waar je je documenten in de lades kunt hangen? Eén die je daadwerkelijk op slot kunt doen? Dan ben je bij iedereens favoriete woonwarenhuis op het juiste adres. De ERIK archiefkast van Ikea is verkrijgbaar in zwart en wit en is te scoren voor een vriendelijke prijs. Voor 99,95 is ‘ie van jou.

Hoge archiefkast met een kek kleurtje

Bij WorkJuice zijn we niet vies van kleur in ons interieur en daarom worden we heel blij van deze blauwe hoge archiefkast van Ikea. Door z’n hoogte is er genoeg ruimte voor al je dossiers en kantoorartikelen. Voor de veiligheid kan ‘ie ook op slot, met een smart lock dit keer. Wel fan van het design, maar niet van de kleur? Deze hoge archiefkast is ook verkrijgbaar in beige. Beide versies haal je voor 219 in huis.

Stoere groene en houten archiefkast

Archiefkasten hoeven niet altijd een metalen look te hebben, bewijst deze houten archiefkast van het merk BePureHome. De groene kast staat niet saai, maar juist stoer in je interieur. Ook fan? De archiefkast is verkrijgbaar bij de webshop Wonen met lef, voor 265,50.

Bonus: dossierkast met houten look

Oké, deze dossierkast van Home24 is misschien niet helemaal een archiefkast. Toch is dit ook een fijn kastje om je mappen, papieren en kantoorartikelen in op te bergen. Bovendien kan deze ook op slot. Deze moderne dossierkast heeft een houten look met metalen poten en handgrepen. Voor €259,99 haal je ‘m in huis.

Dit artikel over archiefkasten verscheen eerder op carrière zusje WorkJuice.

Meer interieur inspiratie?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 mooie moderne archiefkasten die een must zijn in je home office
Sluiten