Interieur crush: 3x de mooiste dromenvangers op Etsy

We houden van een prachtig interieur in de slaapkamer én natuurlijk van lekker slapen. En hoe kan dat nu beter dan met een dromenvanger? Wij vonden de drie mooiste dromenvangers op onze favoriete webshop Etsy die je nú boven je bed wil hangen. Jouw boze dromen zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Een dromenvanger is echt een eyecatcher boven je bed. Of je nu voor een heel subtiele gaat, of juist eentje met veel tierlantijntjes: dromenvangers zijn altijd een goed idee voor in je interieur. Enne, je slaapt er héérlijk door.

Dit zijn de mooiste dromenvangers van Etsy

Dromenvangers
Bron: ShurikViola

Groen-blauwe dromenvanger met kralen

Groen en blauw staat heel goed bij elkaar en dat bewijst deze dromenvanger maar weer. Deze Franse dromenvanger heeft een boho-chique stijl en oogt heel vrolijk. Met veren en de kraaltjes is het precies wat je van een dromenvanger verwacht, maar dan met een twist. De vier extra ringen maken deze dromenvanger extra speciaal en uniek.

De ringen zijn van verschillende groottes en de totale lengte is 22,5 cm. Hij is verkrijgbaar op Etsy en kost €41,98 euro.

Dromenvangers
Bron: DreamCatcherLT

Elegante dromenvanger voor jezelf of als cadeau

Deze dromenvanger is heel speels, maar toch rustig en elegant door de witte kleur. Doordat de sliertjes en veertjes wit zijn, wordt de standaard dromenvanger in een modern jasje gestoken. De onderkant loopt mooi uit in een punt. Heel leuk boven je eigen bed of juist een origineel cadeau om te geven. Ook is deze heel geschikt als decoratie bij een bruiloft voor een echte dream wedding. Prachtig!

Deze witte dromenvanger is 30 cm breed en 85 cm hoog. Voor €45,00 euro koop je ‘m op Etsy.

Dromenvangers
Bron: BohoFeatherDecor

Dromenvanger in herfstsferen

Kijk je al uit naar de herfst? Dan hoort deze dromenvanger zeker weten in je interieur thuis. Door de gouden en bruine tinten is ie klaar voor het najaar, maar tegelijkertijd heeft ie een heel warme look. De indianen veren en de mooie, ronde kraaltjes in de goudkleurige ring, maken deze dromenvanger tot onze favoriet!

De gouden dromenvanger is 20 cm breed en 56 cm lang. Hij komt uit Canada en voor €37,01 euro is ie voor jou via Etsy.

Meer leuke accessoires voor in de (slaap)kamer?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Interieur crush: 3x de mooiste dromenvangers op Etsy
Sluiten