Een kijkje in het kleurrijke, monumentale huis van lezeres Katja

Elke dag, stipt om acht uur ‘s avonds, bekijk je op Roomed de mooiste binnenkijkers in uiteenlopende stijlen. Fijn om naar te kijken, maar het is natuurlijk nog veel leuker om binnen te kijken in een ‘echt’ huis. Want ook hier kan je veel inspiratie halen!

En daarom roepen wij deze nieuwe serie in het leven. Want wij zijn ontzettend benieuwd hoe onze lezers er zelf bij zitten. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat ook jij een heel fijn huis hebt gecreëerd. Met een klein budget of juist een kamer vol met design of persoonlijke objecten: achter elk thuis schuilt een verhaal. We trappen af met het kleurrijke interieur van Katja.

Katja kocht dit prachtige monumentale pand in Heerlen en heeft flink verbouwd. Alleen de muren bleven staan en het project heeft zo’n vijf jaar geduurd. Dit kwam mede omdat er veel vergunningen aangevraagd moesten worden. Veel originele elementen zijn bewaard gebleven, zoals de kamer en suite, de getoogde kozijnen en fijne, hoge plafonds.

Het huis is inmiddels af, maar Katja blijft actief: ze is altijd op zoek naar nieuwe accessoires waar ze dan het hele interieur weer op aanpast. En dat betekent dus veel heen en weer schuiven en veranderen. Wel zo leuk, want zo blijft haar interieur letterlijk in beweging en altijd verrassend!

>> Een klimop binnenshuis? Dit appartement bewijst dat het kan!

Boven de bank pronk een prachtige wandposter van IXXI – bij de eigenaren van dit creatieve bedrijf keken we onlangs ook binnen, bekijk hier de reportage! – en wordt gecombineerd met een felroze vloerkleed. Mooi!

Benieuwd naar de rest van het interieur? Klik op de foto om te vergroten.

Wij zijn ook super benieuwd naar jouw interieur! Wil je meedoen? Bekijk dan even dit artikel en upload je foto’s!

Reageer op artikel:
Een kijkje in het kleurrijke, monumentale huis van lezeres Katja
Sluiten