Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Boek 12 jan 2017

Dé gids voor wining & dining op de mooiste (en lekkerste) plekken

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Met de decembermaand nog vers in het geheugen – en op de maag – is januari voor velen een maand om qua eten en drinken even een stapje terug te nemen. Dat betekent niet dat je er niet over kunt lezen. En al helemaal niet als het gaat om een publicatie van Monocle.

The Monocle Guide to Drinking and Dining is inmiddels het vierde boek uit de koker van Monocle. Het bevat onder andere een A-Z lijst van de fijnste restaurants, cafés en bars ter wereld. Maar ook tips voor mensen die zelf een horecabedrijf(je) willen starten, favoriete gerechten van vooraanstaande personen, ideeën om een intiem diner te organiseren, recepten van chefs en vele andere culinaire tips. Kortom, een boek om je vingers bij af te likken en om 2017 culinair gezien goed te starten.

The Monocle Guide to Drinking and Dining is te verkrijgen via MENDO.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Dé gids voor wining & dining op de mooiste (en lekkerste) plekken
Sluiten