Het bewijs dat een monchroom kleurenpalet elk huis groter en ruimer doet lijken

We schreven al vaker over de voordelen van een monochroom kleurenpalet in je interieur. En daar doen we maar al te graag nog een schepje bovenop met dit huis. You’re welcome!

Dit huis is namelijk hét bewijs dat een monochroom interieur er voor zorgt dat je huis een stuk groter lijkt. Scroll snel door en we leggen het je haarfijn uit.

Confession: dit is een van mijn persoonlijke favoriete looks voor in huis. Een paar van mijn favoriete sleutelwoorden als het aankomt op interieur zijn gebundeld in dit huis: een minimalistische witte basis, marmer, terrazzo, planten en simplistische kunst. Kijk je mee?

Oké, qua ruimtelijke indeling helpt het wel een klein beetje mee dat de ruimte voornamelijk wit is. Witte muren en veel daglicht zorgen namelijk altijd voor een ruimtelijk effect in een kamer of huis. Daarnaast is de ruimte redelijk rustig gehouden qua accessoires.

Kroonluchters ouderwets? Absoluut niet! Vooral in zo’n modern en clean interieur als hier heeft een kroonluchter juist extra mooi en klassiek effect. Maar het kan ook andersom! In dit artikel worden namelijk juist de combinatie van een moderne lamp tegen een klassiek plafond met sierlijsten uitgelicht.

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Alvhem Makleri

Reageer op artikel:
Het bewijs dat een monchroom kleurenpalet elk huis groter en ruimer doet lijken
Sluiten