Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 16 sep 2018

Dit stijlvolle moderne huis heeft een volledig monochroom interieur

Met je interieur kan je eindeloos combineren: qua stijl, kleur, trends, meubels en materialen bijvoorbeeld. Toch is heel simpel soms de sleutel tot een stijlvol interieur. Dit appartement bestaat qua kleuren alleen uit zwart, grijs en wit. En we moeten eerlijk zijn: een monochroom interieur werkt waanzinnig goed. Kijk je mee?

Zwart, wit en licht grijs: dat zijn letterlijk alle kleuren in deze woning. Oké, en een klein beetje hout. Toch is het huis gezellig met de vele zithoekjes, knusse banken en grijze muren.

keuken

keukenblok

Een witte keuken in een monochroom interieur

De keuken van dit appartement is vrij klein, maar des te efficiënt ingedeeld. Het keukenblok fungeert als stijlvolle scheiding tussen het eet- en kookgedeelte én als handig keukenblok.

De keukenvloer is opvallend met zijn stijlvolle zwarte tegels, een keuze die we op Roomed nog niet vaak gezien hebben. Wél is het erg praktisch om een zwarte vloer, je ziet er tenminste niet elk klein vlekje op. In combinatie met de zwarte accenten van de afzuigkap, stoelen en handdoeken aan de muur is deze keuken strak en modern.

Dit vind je vast ook interessant: Binnenkijken in een minimalistisch huis met prachtige zwart-witfoto’s aan de muren

eetkamer

Vanuit de redelijk kleine keuken loop je zo de eetkamer en zitkamer in. De eetkamer is een stuk ruimtelijker en daarin springt de houten kleur van de vloer en eettafel opvallend naar voren. Toch zijn alle kleuren erg simpel en strak gehouden, zoals overal in het appartement.

Op de achtergrond van pronkt een groene tak in een vaas dat qua kleur de aandacht trekt.

lounge kamer
lougekamer

Knusse loungekamer

Hoewel een zwart, wit en grijs interieur je wellicht niet direct doet denken aan het meest gezellige of knusse sfeer, is dat wél het gevoel wat deze loungekamer uitstraalt. De materialen van de bank, kleedjes en kussens zijn van goede kwaliteit katoen gemaakt, dat zie je aan de dikte van de stof.

Het vloerkleed zorgt ervoor dat je lekker in de bank wilt weg kruipen en lekker met je blote voeten wilt rondlopen. De grijze muren dragen ook bij voor de fijne sfeer is de loungekamer. De cactus maakt een duidelijk statement en geeft als enige item wat kleur aan de woonkamer.

monochroom interieur

De slaapkamer kom je waarschijnlijk nooit meer uit als je in dit appartement woont. De zachte vloerbedekking, het enorme bed met beddengoed van goede kwaliteit en grote openslaande deuren: perfect voor een comfortabele slaapruimte.

Neem je graag een kijkje bij andere huizen?

Bron: Stadshem

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit stijlvolle moderne huis heeft een volledig monochroom interieur
Sluiten