Monochroom interieur met prachtige marmeren muren

Het lijkt wel alsof de foto’s van deze binnenkijker zijn bewerkt met een zwart-wit filter. In het interieur van dit prachtige huis in Warschau is namelijk maar weinig kleur te bekennen! Het appartement is ontworpen door DEKAA. Deze design studio gebruikt héél veel verschillende soorten grijstinten, waardoor het appartement een heerlijk rustige uitstraling krijgt.

Naast het fijne kleurenpalet heeft het interieur nog iets bijzonders. De badkamer en keuken hebben namelijk fantastische marmeren muren.

Wanneer je gaat voor een volledig monochroom interieur, is het zaak om verschillende stoffen en andere materialen te combineren. Hierdoor wordt het interieur een stuk spannender dan wanneer je veel dezelfde materialen zou gebruiken. In dit appartement is dat perfect uitgevoerd met een heerlijke stoffen plofbank, een houten muur, een bewerkt kleed en lederen stoelen.

De woonkamer heeft een heel open indeling. In de ruimte zijn twee houten wanden gezet. Bovenstaande wand scheidt de keuken van de woonruimte, zonder het helemaal af te sluiten. In de prachtige kastenwand in de keuken zit een slimme home office verstopt!

Zo’n verstopt kantoortje kan een hoop ruimte schelen. Bekijk eens dit artikel voor meer voorbeelden.

En dan.. de prachtige keuken. De gehele achterwand is van marmer en dat wordt weer gecombineerd met hout. De wand en het werkblad lopen naadloos in elkaar over, wat weer zorgt voor een ruimtelijk effect.

In de superdeluxe badkamer is gekozen voor hetzelfde marmer als in de keuken, maar dan wel in combinatie met een donkere variant!

Marmer straalt luxe uit en is goed te onderhouden. Daarom wordt het vaak gebruikt in de keuken of badkamer. Wij zijn groot fan van dit prachtige materiaal en maakten daarom een artikel met meer inspiratie voor marmeren muren in de badkamer. Wist je bijvoorbeeld dat marmer ook heel goed te combineren is met metrotegels? Bekijk hier het artikel!

Is dit interieur je net iets té monochroom? Bekijk dan eens dit Scandinavische appartement, waarbij het grijs wordt gecombineerd met wit en blauw.

www.dekaa.com.pl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Monochroom interieur met prachtige marmeren muren
Sluiten