Dit huis heeft een monochroom interieur… mét kleur!

Een monochroom interieur mét kleur? Yup. Het lijkt onmogelijk, maar dat is het niet. De bewoners van dit huis hebben het onwijs slim aangepakt als het aankomt op het toevoegen van kleur, waarbij het het totale interieur toch een monochroom geheel blijft.

>> Hét bewijs dat een monochroom kleurenpalet elk huis groter en ruimer doet lijken

Scroll snel naar beneden voor alle foto’s!

De basis van dit interieur bestaat dus voornamelijk uit zwart, wit en grijstinten (wij zijn verliefd op de ruime grijze keuken!) zoals we dat gewend zijn van een monochroom interieur. Maar los daarvan zijn er steeds kleine details en accessoires toegevoegd die een fel kleurtje hebben. Voorbeelden hiervan zijn het gele kussen, de blauwe vaas en het opvallende schilderij boven de bank.

Deze elementen verstoren het monochrome totaalbeeld niet, maar brengen het interieur wel een beetje tot leven door hun opvallende kleurtjes. Tip van ons: je kunt monochromie ook makkelijk doorbreken door een grote plant neer te zetten! Check hier de mooiste voorbeelden.

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Meer lezen

Vind jij kleur toevoegen soms nog best lastig? No worries, wij geven tips: Dit zijn de zeven regels voor het kiezen van de juiste kleuren in je interieur.

Nooks

Reageer op artikel:
Dit huis heeft een monochroom interieur… mét kleur!
Sluiten