Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 27 dec 2018

Dit monochrome appartement heeft het mooiste uitzicht ooit

Wij houden wel van een monochroom appartement. Zwart, grijs en wit kunnen namelijk voor een klassieke combinatie zorgen, zonder dat het saai hoeft te zijn. En als je het dan nog eens combineert met een uitzicht zoals deze, dan zijn we al snel tevreden.

Daarbij komt: we zijn verliefd op de grote zwart-wit posters!

Een zacht hoogpolig vloerkleed, een bank waar je heerlijk in kunt ploffen en een stijlvolle tafel met glazen tafelblad zorgen voor een stijlvol interieur dat door een ringetje te halen is. Zoals we net al zeiden, zijn we verliefd op de grote posters aan de muur. Deze geven de kamer in één klap een flinke portie sfeer.

Als we dan nog even verder kijken richting de eetkamer, worden we overspoeld door dit fantastische uitzicht. We kunnen ons bijna niet voorstellen hoe dit er ‘s avonds uitziet, met allemaal lichtjes… Dat moet fantastisch zijn!

Niet geschikt voor pastasaus

Terug naar het huis, en naar de spierwitte keuken. Deze keuken is niet gemaakt voor knoeikonten, want je ziet élk vlekje. Dat wordt veel schoonmaken dus! Maar als je een beetje netjes bent, dan is dat helemaal niet erg. Deze witte keuken zorgt namelijk wél voor een stijlvol plaatje.

Mocht het uitzicht je even te veel worden, dan is er een kleine kamer waar je prima tot rust kunt komen. We zijn er nog niet helemaal over uit of dit een daybed of een massagetafel is, maar om eerlijk te zijn: met beide zouden we heel blij zijn.

Alles grijs in de slaapkamer, is dat een goed idee? Wij vinden van wel. Want naast dat je een vleugje 50 shades of grey in je interieur toevoegt (grapje natuurlijk), is zo’n monochroom interieur heel gemakkelijk aan te passen. Het enige wat je hoeft toe te voegen voor een totaal nieuwe look, zijn een paar accessoires in een bepaalde kleur. Hallo nieuw interieur met weinig moeite!

Deze werkkamer vinden we trouwens ook heel fijn. De grijze gordijnen hangen niet alleen voor de ramen, maar gewoon voor de muur. Dat doet de kamer een stuk groter lijken dan dat ‘ie is. De stellingkasten zijn ook nog eens met zorg ingericht, waardoor het een nette werkruimte wordt.

Fan geworden van een grijs interieur? Bekijk dan vooral deze pareltjes eens:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit monochrome appartement heeft het mooiste uitzicht ooit
Sluiten