Merve Ozturk
Merve Ozturk Gang 5 nov 2020

Nooit meer vergeten: 5 ideeën om je mondkapje in de gang op te hangen

In het openbaar vervoer is het dragen van een mondkapje al enige tijd verplicht, en nu is het ook een dringend advies om je mondkapje in openbare ruimtes op te houden. Een probleem: we vergeten ze nogal eens… dus waarom zouden we die niet tentoonstellen? Op deze manier vergeet je ze ook niet meer zo snel.

Want we kennen ‘t ondertussen allemaal wel: loop je net uit huis en kom je er onderweg achter dat je alweer je mondkapje bent vergeten. Om dat te voorkomen, deel ik vandaag de leukste manieren om je mondkapje in te gang op te hangen.

5 praktische manieren om je mondkapje in de gang op te hangen

1. Haken

Ben je vaak gehaast en wil je dat jouw mondkapje binnen handbereik is, dan is het een goed idee om haakjes te bevestigen aan de muur. Je hebt ze in honderden verschillende kleuren en vormen. Kies er een aantal die goed in jouw interieur passen en hang je mondkapjes op zodat je ze (hopelijk) nooit meer vergeet.

2. Opbergzak

Een grote opbergzak die je aan een haakje hangt doet ook veel goeds. Op deze manier voorkom je ook dat er stof op komt. Ga voor een grote opbergzak in een effen kleur zodat ‘ie lekker opvalt. Een ander voordeel van deze manier is dat stoffen opbergzakken vaak voordelig zijn – helemaal mooi meegenomen dus.

3. Opbergpot

Vind je dat mondkapjes je interieur verpesten en wil je ze liever niet in het zicht hebben? Ga dan voor een opbergpot waar je al jouw mondkapjes in zet. Let er wel op dat je een gedragen mondkapje in een andere pot zet, zodat alle bacteriën niet overlopen.

Lees ook: Dit zijn de leukste opbergpotten en manden om spullen in op te bergen

4. Sieradenboom

Als je op zoek bent naar een decoratief item om je mondkapje op te hangen, dan is een sieradenboom een goede optie. Vooral als je (stoffen) mondkapjes hebt in verschillende prints die goed bij elkaar passen, is het een feestje om naar te kijken. Met zo’n eyecatcher in de gang is het onmogelijk om ‘m te vergeten.

5. Opbergmand

Opbergmanden zijn ideaal om spullen in op te bergen. Ze zien er leuk uit en de inhoud is vaak niet te zien waardoor ‘t niet direct storend is. Je kunt wederom een opbergmand gebruiken om je mondkapjes in op te bergen. Deze manier is vooral handig als je veel wegwerp mondkapjes gebruikt, omdat een opbergmand vaak veel ruimte heeft kan je ‘m helemaal vullen.

> Dit is hét stappenplan voor een rustig interieur zonder al te veel rommel

Andere manieren om je gang op te leuken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Domino

Reageer op artikel:
Nooit meer vergeten: 5 ideeën om je mondkapje in de gang op te hangen
Sluiten