Monday finds: deze beestachtig leuke woonaccessoires wil je meteen in huis

Tijdens onze werkdagen op de Roomed-redactie zien we wekelijks zó veel leuke items voorbij komen, dat we besloten hebben om er een rubriek van te maken. Elke maandag delen wij in onze Monday finds de leukste must have woonitems, de beste lifehacks en de allerleukste hotspots die je niet mag missen.

Deze week zagen we opvallend veel beestachtige items. Van een kittige panterprint tot een tafellamp in de vorm van een aapje, we delen onze favorieten graag met je.

Roomed’s Monday finds van week 43

aap lamp
Bron: Woonexpress

1. Apenstreken

Houd je er wel van om wat humor aan je interieur toe te voegen? Wij op de Roomed redactie vinden deze tafellamp in de vorm van een ondeugende aap in elk geval fantastisch. De lamp heeft een industriële vibe omdat je de volledige lamp gewoon ziet. Nu voor €69,95 te koop bij woonexpress.nl.

lamp luipaard
Bron: MADE.com

2. Niet zo retro lamp

We blijven in de lampen, want ook deze luipaard verdient een plekje in jouw interieur. De retro tafellamp is dit keer in een wel heel modern stippenjasje gestoken. Hij is te koop bij MADE.com voor €79.

vaas tijger
Bron: Bijenkorf

3. Tiger stripes

Deze vaas, we kunnen er geen genoeg van krijgen. De kleuren passen prachtig bij elkaar, en de tiger stripes aan de bovenkan van de vaas benadrukken de vorm van de vaas prachtig. We kunnen niet wachten om hier een mooi herfstboeketje in te zetten. De vaas is van &Klevering, te koop bij de Bijenkorf voor €49,95.

kamerscherm groen
Bron: Home24

4. Rustig werken

Kan jouw huis wel iets meer privacy gebruiken, omdat jouw home office in de woonkamer is bijvoorbeeld? Ons oog viel direct op dit olijfgroene kamerscherm. Het scherm is 179 cm hoog en 153 cm breed. Een ideale scheidingswand voor iets meer privacy, als je het ons vraagt. We vonden ‘m bij Home24 voor €124,99.

panterprint poef
Bron: Goossens

5. Luxe poef

Een panterprintje kán wat ordinair worden in je interieur (in dit artikel lees je hoe je dat voorkomt: Zo combineer je dierenprints in je interieur zonder dat ‘t ordinair wordt), maar deze poef is zo over the top dat daar geen sprake van is. Men neme panterprint, combineert dat met donkergroen velvet, een gouden rand eronder… niets meer aan doen. Voor de poef moet je bij Goossens Wonen zijn, €99,95.

Mocht je ‘m gemist hebben: de vorige monday finds waren ook héél tof. Monday finds: al onze woonfavorieten van deze week in één handig overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Monday finds: deze beestachtig leuke woonaccessoires wil je meteen in huis
Sluiten