Monday finds: al onze woonfavorieten van deze week in één handig overzicht

Tijdens onze werkdagen op de Roomed-redactie zien we wekelijks zó veel leuke items voorbij komen, dat we besloten hebben om er een rubriek van te maken. Elke maandag delen wij in onze Monday finds de leukste must have woonitems, de beste lifehacks en de allerleukste hotspots die je niet mag missen.

Deze dingen zijn namelijk té leuk om voor onszelf te houden.

Roomed’s Monday finds van week 42

woonfavorieten week 42
Bron: MADE

1. Gezellig vloerkleed

Na de regenachtige dagen van de afgelopen tijd weten we één ding zeker: een lekker warm vloerkleed onder je voeten is een absolute must. Deze van MADE staat al een aantal weken op mijn verlanglijst, want hij is lekker zacht en heeft een vrolijk patroon waarmee je je hele interieur opfleurt. Vloerkleed Drax is 160x230cm groot en kost €199 bij MADE.com.

woonfavorieten week 42
Bron: Woonexpress

2. Stilleven

Ook zo’n heerlijk herfstig tagfreel is dit stilleven. Het origineel is geschilderd door Eelke Eelkema. Verlies jezelf is het schilderij met rozen, narcissen en tulpen. Het formaat is een mooie 80×100 cm. Nu met 50% korting voor €49,99 bij woonexpress.

woonfavorieten week 42
Bron: JYSK

3. Natuurlijk krukje

We zijn gek op dit natuurlijke krukje van JYSK. Leuk voor in de badkamer, maar ook tof om gewoon wat planten op te zetten in een bohemian interieur. Te koop bij JYSK voor €34,99.

woonfavorieten week 42
Bron: VidaXL

4. Blauwe vaas

We kennen allemaal de standaard vaas waar je een bos bloemen inzet. Hartstikke leuk, maar we willen deze vaas ook even in het zonnetje zetten. In deze vaas met 8 kleine gaatjes kan je de bloemen beter arrangeren. Zo blijven de bloemen precies staan zoals jij wilt.

Extra leuk met een veldboeket waarbij de bloemen allemaal een andere grootte hebben. Nu te koop met een flinke korting bij VidaXL voor €15.

woonfavorieten week 42
Bron: RADBAG

5. Oosterse Snijplank

Het is een echte eyecatcher, deze snijplank met de print van een Turks tapijt. Prima om groenten op te snijden, maar uiteraard ook te gebruiken als fancy borrelplank. En goed nieuws: de snijplank is hittebestendig, dus je kunt ‘m gebruiken om hete pannen die nét van het vuur komen op te zetten. Voor €18,95 is ‘ie voor jou, te koop via RADBAG.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Monday finds: al onze woonfavorieten van deze week in één handig overzicht
Sluiten