Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 14 apr 2018

Hebben: de vrolijke mokken uit de nieuwe collectie van Iittala

Onder het mom van ‘je kunt nooit genoeg koffiemokken hebben’, laten we maar al te graag de nieuwe mokkencollectie van Iittalia zien. Iittala is een van onze favoriete merken als het gaat om vrolijk gekleurde mokken, en ook deze keer stellen ze ons niet teleur!

Vrolijk? Check. Leuke designs? Check. Zien ze eruit alsof ik er nú koffie uit wil drinken? Check! Wat ons betreft worden deze creatieve mokken onze nieuwe favoriet.

roomed-iittalia-mokken

Een heel leuk detail: alle mokken zijn ontworpen door internationale kunstenaars. Anemone is ontworpen door Ugo Gattoni (Frankrijk), Shaped/Shifted is een ontwerp van Christopher DeLorenzo (Verenigde Staten), Distorion is een ontwerp van kunstenaar van eigen bodem Merijn Hos en de patronen van Solid Waves zijn gemaakt door Magnus Voll Mathiassen (Noorwegen).

We kunnen zien dat de kunstenaars echt hun creativiteit hebben laten spreken in deze ontwerpen, want wat zijn de mokken vrolijk! Een echte aanwinst voor je servieskast.

Solid Waves

roomed-iittalia-mokken

Distortion

roomed-iittalia-mokken

Anemone

roomed-iittalia-mokken

Shaped/Shifted

roomed-iittalia-mokken

Hebben?

De mokken zijn verkrijgbaar voor €21,90 bij een Iittalia verkooppunt en in de webshop. Hoewel we alle mokken prachtig vinden, zouden wij het liefst Distortion in de kast hebben staan. Wat is jouw favoriete ontwerp? Deel het met ons op Facebook!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: de vrolijke mokken uit de nieuwe collectie van Iittala
Sluiten