Renée Leeuw
Renée Leeuw Video 17 nov 2015

Moeite met opstaan? Deze wekker krijgt jou gegarandeerd uit bed

Heb je ‘s ochtends nogal moeite met opstaan en druk je eindeloos op de snooze knop totdat je er écht uit moet? Of ben je simpelweg niet wakker te krijgen en heeft zelfs de meeste luide wekker niet genoeg volume om jou uit bed te krijgen? Dan is het tijd voor een next level wekker, zoals de Zweedse Simone Giertz maakt. Deze robotics enthusiast maakte namelijk een wekker, die je in het gezicht slaat!

In onderstaande video laat ze zien hoe ze zo’n wekker maakt. Je hebt hiervoor nodig: een arm (of iets wat erop lijkt), een wekker, een Arduino Uno en een 165 rpm DC motor.

Het enige probleem is dat je haar ook direct niet meer goed zit, maar verder is het een erg effectieve oplossing. Hoewel je natuurlijk niet heel ontspannen wakker wordt op deze manier. Maar daarvoor zijn gelukkig weer ander soort wekkers. Wat dacht je van een wekker, die je wakker maakt met de geur van versgebakken brood? Of een wekker die meteen koffie zet! Wedden dat je dan meteen een stuk gemakkelijker je bed uit komt?

In dit artikel geven we vijf styling tips voor je nachtkastje, die helpen bij een betere nachtrust en die het opstaan net iets minder erg maken.

www.youtube.com

Reageer op artikel:
Moeite met opstaan? Deze wekker krijgt jou gegarandeerd uit bed
Sluiten