Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Shopping 6 mei 2020

6 moederdagcadeau’s voor thuis die je nu nog kunt bestellen (onder de €25,-)

Ondanks dat moederdag dit jaar net even anders gaat, is het wel zo leuk om je moeder te verwennen. Helaas kan dat niet met een knuffel en in sommige gevallen ook niet met een bezoekje aan huis, maar deze cadeau’s laten zien dat je alsnog aan je moeder denkt.

En van een mooi cadeau voor binnen of buiten wordt iedereen blij, al helemaal in deze tijden.

Moederdagcadeau’s voor het interieur

Nu we met z’n allen meer dan ooit onze tijd thuis besteden, is wel zo leuk om een cadeau te geven dat die plek mooier of fijner maakt. Deze moederdagcadeau’s voor in het interieur kan je vandaag nog bestellen en laten bezorgen bij je mams.

Een bos droogbloemen

droogbloemen in vaasje
Bron: bloomon

Wij zijn groot fan van bloemen, maar ook droogbloemen kunnen in een interieur niet missen. En het fijne aan een boeket droogbloemen is dat ze een half jaar tot een jaar lang (!) goed blijven. Als je je moeder daar geen plezier mee doet, weten we het ook niet meer.

Bij bloomon kun je een tof houten standaard kopen met daarin een vaasje met droogbloemen. De droogbloemen kosten 14,95 (ex. verzendkosten). Ook leuk: een echte bos droogbloemen. Je koopt ze vanaf 19,95 euro via o.a. Natuurlijk Bloemen.

(Wijn)fleskoeler

fleskoeler
Bron: Urben Nature Culture via Bijenkorf

Houdt je moeder wel van een lekker wijntje op z’n tijd? Dan is een fleskoeler geen verkeerd cadeau. Met de koeler kan je de fles gewoon op tafel laten staan of een koude fles wijn meenemen naar het strand/park.

En als je dan toch je wijn moet koelen, doen we dat het liefst in stijl met deze prachtige wijnfleskoeler van Urban Nature Culture (19,95 euro via Bijenkorf).

Design vogelhuis

vogelhuis
Bron: Singing Friend via Pogo Design

Is je moeder gek op vogels? Doe haar een mooi vogelhuisje cadeau voor in de tuin. Je kunt ‘m gemakkelijk ophangen aan de boom of aan de muur.

Dit vogelhuis is van Singing Friend is verkrijgbaar in grijs en beige. Het huisje kost 24,95 euro en shop je via Pogo Design.

Thuiswerk-cadeau

laptopstandaard
Bron: IKEA

Heeft je moeder een baan waarbij ze nu veel thuis moet werken, maar doet ze dat nog niet helemaal ergonomisch? Doe je moeder (lekker praktisch) een laptop-standaard cadeau. Je scoort zo’n standaard al voor 11,95 bij IKEA.

Classic geurstokjes

geurstokjes van rituals
Bron: Rituals via Bijenkorf

Een cadeau dat altijd goed is, en in deze tijden misschien wel nóg meer van toepassing (lees: van al de harde thuiswerken gaat het er thuis vast en zeker niet lekkerder van ruiken): geurstokjes.

Favoriet bij ons (e.v.a.) zijn de geurstokjes van Rituals. Altijd goed, niet meer aan doen. Je shopt ze voor 24,90 euro via o.a. Bijenkorf.

Geurkaars

geurkaars
Bron: HK.living via fonq

Brandt je moeder geregeld een kaarsje? Dan doe je haar vast en zeker een groot plezier met een fijne geurkaars. Deze geurkaars van HK.living met de geur ‘woody amber’ komt in een prachtige glazen pot en fleurt en geurt de hele ruimte op (19,95 euro).

Ook leuk voor moederdag:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 moederdagcadeau’s voor thuis die je nu nog kunt bestellen (onder de €25,-)
Sluiten