Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Gang 31 dec 2015

Moeder verbouwt trapkast om tot Harry Potter paleis

We kunnen ons voorstellen dat elk kind wel droomt van een geheime speelkamer. En als het dan ook nog eens is ingericht naar het idee van onze favoriete boeken… Bibliothecaresse en Harry Potter-fan Courtney Bonnet kocht samen met haar man een nieuw huis. Haar man werd verliefd op het huis, maar Courtney was zelf nog niet helemaal overtuigd. Totdat ze bij een tweede bezichtiging een geheim deurtje in de muur van de trap ontdekte. Dit kamertje was reden genoeg om het huis tóch te kopen. Ze richtte de trapkast helemaal in als leeshoek, uiteraard geheel in Harry Potter stijl.

Deze coolste moeder OOIT plaatste de foto’s in de Facebookpagina ‘Room of Requirement’, waar duizenden Potter fans nieuws, artikelen en fan-theorieën met elkaar uitwisselen. De foto’s werden al snel opgepikt en gaan nu het hele internet over. En wij snappen wel waarom!

Bron: Kcarmod

In de boeken woont Harry Potter bij zijn oom, tante en neefje, die niet altijd even aardig voor hem zijn. Hij krijgt geen echte slaapkamer, maar moet het al jaren doen met het kleine kamertje onder de trap. Totdat hij erachter komt dat hij een tovenaar is en wordt uitgenodigd om lessen te volgen aan de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Gelukkig kan hij dan zijn kleine kamertje, waar net een bed in past, verruilen voor een prachtige dormroom in een groot kasteel.

Omdat Courtney niet kan wachten tot ze haar twee zoons kan voorlezen uit de boeken, bouwde ze de trapkast om tot leeshoek. Ze legde zacht tapijt en kussens op de grond en ze gebruikte voor de muren geen normaal behang, maar bladzijden uit afgedankte Harry Potter boeken.

Ook al zijn alle boeken al geschreven én verfilmd, het lijkt erop dat de Harry Potter hype nog lang niet over is. Je kunt nu zelfs slapen in het kasteel waar de films zijn opgenomen! Bekijk hier het artikel.

Ook deze ouders deden fantastische dingen voor hun (klein)kinderen:

www.facebook.com

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Moeder verbouwt trapkast om tot Harry Potter paleis
Sluiten