Een creatief gevulde boekenkast in een moderne woning

Even heerlijk binnen turen in een mooi interieur! Deze woning is knus, gezellig en compact. Tegelijkertijd is het interieur ook heel modern en ‘stads’. Dat speelse en stadse gevoel komt vooral door de creatieve aankleding van het appartement. Voorbeelden daarvan zijn de fiets, de boekenkast vol met kleurrijke boeken en andere kleine kleurrijke accessoires.

Jouw fiets ook onderdeel maken van je interieur? Bekijk deze handige deze video.

Kijk je mee?

Hoog op ons verlanglijstje: een keukeneiland! Het biedt de mogelijkheid om terwijl je aan het koken bent, tegelijkertijd met je gasten te praten. Handig voor als je een etentje organiseert! Daarnaast kun je er een handige en stijlvolle ontbijtbar van maken.

In een wit interieur kun je soms wat kleur tekort komen. Maar gelukkig is dat makkelijk op te lossen met accessoires! Deze bewoners deden het naast de boekenkast, met een stel kussens op de bank. Wil je ook zulke leuke kussentjes? Bekijk dan onze tips!

Speelgoed als decoratie? Jazeker! De bewoners van dit huis laten je zien hoe het moet. In combinatie met boeken en andere kleurrijke items staan speelgoedartikelen juist heel stijlvol en ze geven je interieur een speels tintje. Meer inspiratie? Kijk even hier.

There’s more…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Reageer op artikel:
Een creatief gevulde boekenkast in een moderne woning
Sluiten