Deze moderne villa op Mallorca staat te koop (en wij willen ‘m)

Vraag iemand wat hij of zij zou doen met een paar miljoen, en het antwoord is waarschijnlijk ‘een vakantiehuis kopen in een warm land’. Nou, dit is dus precíes het vakantiehuis dat je daarbij in gedachten had (ook al wist je dat nog niet). De villa op Mallorca is ruim, licht en heeft naast een gigantisch dakterras ook nog eens uitzicht op zee. Zucht.

Dus eh, toch maar weer een Staatslot kopen deze maand?

Afbeelding van moderne villa op Mallorca 2
Afbeelding van moderne villa op Mallorca 3
Afbeelding van moderne villa op Mallorca 4

Moderne villa op Mallorca

Wie ooit op het Spaanse eiland is geweest, weet dat Mallorca het grootste gedeelte van het jaar dé plek is om van de zon te genieten. En waar kan dat nou beter dan op je eigen dakterras met uitzicht op zee?

Het azuurblauwe water is ook te zien door de bijna volledig glazen buitenkant, dus zit je ‘s avonds op je bank even uit te rusten van het uitrusten, dan kun je ook dan nog gewoon de zonsondergang bekijken.

Afbeelding van moderne villa op Mallorca 5
Afbeelding van moderne villa op Mallorca 6

De villa is strak ingericht, met vooral veel grijze meubels en als statement pieces een groot schilderij en de aparte gouden lamp boven de eettafel. In een normaal huis zou het gebrek aan kleur misschien saai zijn, maar de ruime indeling en het licht dat binnenvalt door de hoge ramen, maken het eerder het tegenovergestelde. Dit is precies de luxe die je altijd al hebt gewild.

Afbeelding van moderne villa op Mallorca 7
Afbeelding van moderne villa op Mallorca 8
Afbeelding van moderne villa op Mallorca 9

Slapen in bruin en wit

De slaapkamers zijn ook ruim en licht, maar niet zo grijs als de woonkamer. In plaats daarvan is gekozen voor een combinatie van verschillende beige- en bruintinten met gebroken wit.

Door die lichte en donkere tinten af te wisselen, zit er enorm veel variatie in de toch erg rustige kamer. Dat zouden we bijna toffer vinden dan het feit dat je zo de zon in kunt stappen als je wakker wordt (maar niet helemaal).

Afbeelding van moderne villa op Mallorca 10
Afbeelding van moderne villa op Mallorca 11

‘s Avonds ga je natuurlijk naar strandfeestjes, en de vrienden die je daar maakt kun je mooi uitnodigen op je enorme dakterras. Of geef er gewoon je eigen feestje! Bloemenkettingen, cocktails en muziek: ready, set, go.

Meer prachtige villa’s:

Bjurfors.se

Reageer op artikel:
Deze moderne villa op Mallorca staat te koop (en wij willen ‘m)
Sluiten