Rosa Bertram
Rosa Bertram Wooninspiratie 10 aug 2018

Deze stijlvolle, beige studio bewijst dat je weinig ruimte nodig hebt

Dagelijks worden we geïnspireerd door de meest adembenemende interieurs en daar houden we jou graag van op de hoogte. Deze studio laat zien dat de leus ‘less is more’ ook geldt voor woningen en hun interieurs.

woonkamer en bank
Studio slaapkamer

Klein, maar fijn

Dit appartement mag dan maar 48 m2 groot zijn, maar meer ruimte heeft het ook helemaal niet nodig. Het huis heeft meer weg van een studio: de woonkamer en de keuken zijn één ruimte en ook de slaapkamer bevindt zich min of meer in deze ruimte. Op deze foto zie je hoe de openslaande glazen deuren voor een natuurlijk én lichte scheiding zorgen. De woning is daarom perfect om alleen in te wonen of met je partner.

De lichte houten vloer loopt door de hele woonkamer, keuken én slaapkamer waardoor het huisje nog meer als één geheel oogt. Verder is de huiskamer zo simpel ingericht met de juiste stijlvolle meubels dat het de ideale rust uitstraalt en er prachtig uitziet. Let ook vooral even op de bijzondere lamp die van het plafond hangt en de statische staande lamp in de hoek van de woonkamer.

 

keuken en tafel

Beige keuken

De lichte, bruine en beige tinten die in de meubels, vloer en gordijnen in de woon- en slaapkamer terug komen, vind je ook in de keuken. Hoewel de keukenkastjes en het aanrecht in eerste instantie ‘gewoon wit’ lijken, zie je dat de wit tint eerder gebroken wit en beige is. Dat geeft een warm en zacht gevoel. Er is een slim, simpel én stijlvol ophangsysteem bedacht horizontaal boven het aanrecht blad.

Wat mooie porseleinen waterkannen, houten snijplanken en theedoeken in dezelfde tinten et voila! Wie zegt dat je voor een gestyld interieur veel nodig had? Het blijkt maar weer dat je met weinig mooie en goede items (en een dosis goede smaak) de mooiste interieurs kan bedenken.

Dit vind je vast ook interessant: Binnenkijken bij een huis met grote openslaande ramen en veel planten

douche in badkamer
walking closet

 Efficiënt met ruimte    

Om ruimte in de slaapkamer te besparen is de kledingkast een heuse walk-in-closet in de gang. Slim, zo oogt de slaapkamer nog steeds ruimtelijk én is er meer ruimte voor de kleding. De kast is netjes geordend en er is gekozen voor een open kleding kast, dat werkt altijd goed in een walk-in-closet.

De badkamer is geheel in stijl met de rest van het appartement in beige tinten. Het design van de toilet, wasbak en tegels is simpel en stijlvol. De grote beige tegels zorgen voor rust en ook voor een moderne look. En de glazen douchewand zorgt voor éxtra optische ruimte. Is de grote douchekop je al opgevallen? En zelfs aan het zeepje is gedacht, want ook deze komt in een bijpassende beige kleur!

Bron: FantasticFrank

Neem je graag een kijkje bij meer prachtige huizen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze stijlvolle, beige studio bewijst dat je weinig ruimte nodig hebt
Sluiten