Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 6 jan 2018

Dit huis heeft de perfecte moderne open haard

Zeg je open haard, dan zeg je gezellig en knus. Zo’n warm kacheltje in de woonkamer brengt nu eenmaal een bepaalde sfeer met zich mee. Zeker in de wintermaanden! Maar ook als jouw huis juist een moderne en minimalistische sfeer heeft en niet vol ligt met mid-century items en schapenvachtjes, past de open haard daar prima tussen. Neem een voorbeeld aan dit huis! In de woonkamer vind je een prachtige moderne open haard die helemaal opgaat in de rest van het interieur.

Kijk je mee?

moderne open haard

Het interieur is strak en clean. Er zijn niet te veel accessoires toegevoegd. Je zou denken dat het huis daardoor wat sfeer gaat missen, maar niets is minder waar. De moderne open haard vervult die taak als geen ander!

Deze ruimte laat perfect zien dat je echt niet elke lege hoek per se hoeft op te vullen. In deze slaapkamer is plek zat, maar de bewoners hebben het rustig aan gedaan qua styling. Hierdoor lijkt de kamer nog groter dan hij is!

Deze badkamer lijkt wel een spa! Ook hier zijn weinig accessoires te vinden, maar daardoor krijgt de ruimte juist een kalme en relaxte sfeer. Perfect om je dag mee te beginnen!

There’s more…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Fantastic Frank

Reageer op artikel:
Dit huis heeft de perfecte moderne open haard
Sluiten