Funda Finds: neem een kijkje in dit moderne landhuis in Almere

Of je nou wel of niet wil verhuizen: soms is het gewoon heel leuk om Funda af te struinen en te doen alsof je bankrekeningsaldo oneindig is. Want wat is er allemaal te koop in ons kikkerlandje? Daarom gaan wij elke week op zoek naar de meest bizarre, mooie of onbereikbare huizen. Vandaag nemen we een kijkje in dit moderne landhuis in Almere.

Het huis is modern van binnen én van buiten. Het landhuis is dan ook pas in 2013 gebouwd.

buitenkant

Hoewel we vooral dol zijn op het interieur van dit enorme huis, konden we het toch niet laten een plaatje van de buitenkant te laten zien. Het laat de charme van een moderne stijl in zijn geheel zien.

keuken eetgedeelte

Moderne woonkamer en keuken

De benedenverdieping van deze woning is één grote ruimte, waarbij de woonkamer en keuken dan ook één geheel zijn. De open keuken bestaat uit een breed kookeiland met een houten keukenblad, gecombineerd met moderne witte kastjes aan de muur. De houten stijl komt ook terug in de eettafel en de kastjes in de keuken. De houten kleuren worden stijlvol afgewisseld met een strakke witte kleur. Van de vloer tot de stoelen en zelfs de bar krukken tot de lampen. Deze woonkeuken is geheel in hout en wit.

Enne, heb je al gezien dat er een bank om de eettafel heen staat? Zo past er met gemak een grote groep mensen aan tafel en het zit natuurlijk éxtra lekker.

woonkamer

Dit vind je vast ook interessant: Industrieel landhuis tussen de wijnvelden van Californië

Leren banken

De woonkamer bevindt zich in dezelfde open ruimte als de keuken. Dankzij de grote ramen en de doorschijnende gordijnen is er enorm veel lichtinval. Op deze grote, leren banken zit je dan ook knus bij de open haard terwijl je buiten het groen van de tuin ziet. Over een stijlvol interieur is zeker nagedacht in dit huis, want ook de twee enorme banken zijn in de precies dezelfde kleur als de hout tinten in de woonkeuken. De open haard en donkere muur, zorgen voor een knusse sfeer.

slaapkamer
uitzicht slaapkamer

Master bedroom mét uitzicht

De slaapkamer van dit statige huis is misschien nog wel het meest rustgevende plekje van het hele huis. Ook de deze verdieping zorgen de grote ramen voor een natuurlijke lichtinval. De openslaande deuren grenzen aan een ruim balkon waar je tijdens de zomerdagen zo de loungebedden opduikt. Dat noemen we nog eens genieten! Je vindt het huis voor € 895.000 k.k. op Funda.

Wil je graag een kijkje nemen in meer mooie huizen op Funda?

Bron: Funda

Reageer op artikel:
Funda Finds: neem een kijkje in dit moderne landhuis in Almere
Sluiten