Dit moderne huis heeft een prachtige donkerblauwe keuken

Soms hebben we het gevoel dat er twee kampen zijn als het gaat om kleur in je interieur: de groep die mintgroene muren combineert met gele stoelen en roze kussentjes, en de minimalistische als-je-een-foto-van-mijn-kamer-maakt-in-zwart-wit-verandert-er-niets-groep.

En dat terwijl je kleur juist ook op een heel rustige, stijlvolle manier in je interieur kunt verwerken. Wij zijn bijvoorbeeld fan van deze donkerblauwe keuken!

Donkerblauwe keuken

De donkerblauwe kastjes matchen perfect met enerzijds de houten tafel en vloer, die een landelijk tintje aan de keuken geven, en anderzijds het marmeren aanrecht, dat juist zorgt voor moderniteit. Let vooral ook op de originele manier om kookboeken op te bergen: hang ze gewoon aan de kapstok! Gezellig tussen de theedoeken, en ook nog eens een leuke decoratie.

Sfeervolle details

Het interieur van de woon- en eetkamer is veelal in grijstinten, maar dat betekent niet dat het meteen kil is. Met sfeervolle details is geprobeerd dat te voorkomen. Dat lukt prima door de minimalistische bloemen op tafel, het gehaakte kleed dat nonchalant over de bank is gedrapeerd en de (wederom zwart-witte) boeken in een verder vrij lege kast. Ook donkergroene planten zijn van de partij.

LEES OOK: Dit huis in Zweden laat zien dat een landelijke stijl niet oubollig is

Persoonlijke touch

Ook in de andere kamers is een persoonlijke touch toegevoegd. De pantoffels onder het nachtkastje – die misschien niet eens gebruikt worden -, de zwart-witte foto’s aan de wand. En oké, het helpt ook wel dat de slaapkamer zo’n mooi groot raam heeft.

De key tot een modern huis is dus niet om álles zo minimalistisch mogelijk te doen, maar om je decoraties op elkaar af te stemmen en goed te verspreiden. En ja, dat kan zelfs in de kinderkamer.

Meer inspiratie nodig?

Entrance Makleri

Reageer op artikel:
Dit moderne huis heeft een prachtige donkerblauwe keuken
Sluiten