Dit moderne interieur heeft invloeden uit de vorige eeuw en het is prachtig!

‘Vroeger was alles beter’, gaat zeker niet altijd op. Maar wel als het gaat om sommige interieur invloeden. Tegenwoordig zien we een strak interieur steeds vaker. Daarom houden we ervan als zo’n interieur een leuke twist heeft. Zoals dit moderne interieur met glas in lood en een té schattig balkon dat rechtstreeks uit de jaren ’20 komt.

Dit appartement heeft een super modern interieur, maar met de good vibes uit de vorige eeuw. Wij vinden het prachtig!

modern interieur

Grote, hoge ramen

We zijn verliefd op de grote ramen die reiken tot aan het plafond. Het creëert een eigen hoekje in de woonkamer en ziet er heel fijn uit. Mooie bijkomstigheid: de hoeveelheid licht die hierdoor naar binnenkomt. Wauw!

modern interieur
modern interieur

Wit en hout gaan super goed samen. En die koperkleurige vaas past er perfect bij, maar toch springt ‘ie er ook meteen uit.

modern interieur

Vanaf de woonkamer kijk je door de openstaande deuren al naar de slaapkamer. Een fantastisch ‘binnenkijk’ effect waar we van houden.

moderne interieur
modern interieur

Aardetinten in de slaapkamer

Ook hier zie je de bruin- en kopertinten terugkomen in combinatie met wit. Deze kamer heeft veel aardetinten en dat maakt het een mooi, rustgevend interieur. Het blauwe kleedje steekt mooi af bij de bruintinten. En vooral het kleedje met print op het bed vinden we super leuk.

modern interieur
interieur

Het appartement heeft nog een slaapkamer (surprising!) en ook die is helemaal in stijl met de rest van het interieur. Het stoeltje bij het bureau doet denken aan de schoolbanken van vroeger. De kamer oogt volwassen, en toch speels. Dit door de verschillende vormen, zoals het rechthoekige vloerkleed en de ronde poef.

interieur

Ook is deze kamer natuurlijk lekker speels door het bloemenbehang. Een klein, opvallend element in de kamer dat ook nog eens perfect matcht met het dekbedovertrek.

modern interieur

Het vloerkleed in de keuken is een echte eyecatcher en wij zijn er dol op! De print is lekker druk, maar door de rest van het interieur in de keuken oogt het toch heel rustig. Ook het trappetje rechts is weer een invloed uit de interieur stijlen van de vorige eeuw.

modern interieur
modern interieur

De keuken speelt met vormen

In dit appartement wordt veel gebruik gemaakt van verschillende vormen. Ook de eettafel – en dan vooral de poten – en de stoelen hebben een bijzondere vorm. Dit zorgt ervoor dat je interieur dynamisch wordt. De lamp oogt ook alsof die zo uit het huis van je overgrootoma komt (wat super leuk is natuurlijk). Maar hier klopt het ook echt in het interieur.

modern interieur

Het bruine pannenlapje dat boven de aanrecht hangt, de ouderwetse (maar toch hippe) broodplanken, de bijzondere vorm van de zwarte vaas en de ronde vaas op tafel: het is allemaal anders en toch een geheel. Als je het heel subtiel doet, gaat het juist goed samen.

modern interieur

Een filmisch balkon

Dit balkon zou zo de perfecte setting van een perfecte film van vroeger kunnen zijn. De kleuren van het gebouw erachter, de mooie, rode bloemen met daarboven gezellige lampjes en de houten meubels. Wij zijn verliefd! (Ja, alweer…).

interieur
Modern interieur

Glas in lood ramen

Het beste interieur ‘item’ van vroeger als je het ons vraagt: glas in lood. Dit blijft prachtig en indrukwekkend om naar te kijken. Het geeft meteen een andere, positieve sfeer aan je huis.

Bron: Bjurfors

Moderne interieurs met een twist

Reageer op artikel:
Dit moderne interieur heeft invloeden uit de vorige eeuw en het is prachtig!
Sluiten