Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Binnenkijken 26 dec 2018

Dit moderne interieur bestaat geheel uit dezelfde vier ‘kleuren’

Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt: daar houden we van. Dit moderne interieur doet dat zeker! En hoewel het niet is ingericht met maar één kleur, maar met 4, is het toch monochroom: de ‘kleuren’ die we telkens terug zien komen zijn grijs, wit, bruin en zwart. Het klinkt niet heel sprankelend, maar het is toch ontzettend sfeervol.

Door te spelen met verschillende vormen, patronen en structuren, is dit interieur allesbehalve saai. We love it!

modern interieur
modern interieur

Knusse woonkamer

De zachte loveseat en bank vallen meteen op en geven de kamer die gezellige, huiselijke sfeer. Ondanks dat er vooral koele tinten worden gebruikt, heeft de woonkamer daardoor toch een warme uitstraling.

modern interieur

Spelen met vormen

In dit interieur wordt heel erg gemixt en gematcht met vormen en patronen. Doordat de 4 hoofdkleuren heel rustig zijn, kun daar juist heel erg mee losgaan. Vooral als je kijkt naar de details, zie je dat dit interieur dit zeker onder de knie heeft.

Zo hebben de stoelen mooie vormen, maar ook de accessoires op de tafel. Ook de bijzondere lamp die boven de tafel hangt is een echte eyecatcher in dit huis.

modern interieur
modern interieur
modern interieur

Subtiele prints in de keuken

De keuken is mooi strak en wit, maar wordt wat meer leven in geblazen door de verschillende patronen. Zo is het keukenblad mooi in zwart-wit marmer en heeft de muur een aantal kleine tegeltjes tussen de grote tegels door.

modern interieur
modern interieur

Het interieur zit duidelijk vol verrassende elementen: ook de zwart-wit geblokte vloer in het halletje van de keuken naar de slaapkamer hoort daarbij. Zo wordt het interieur wat ‘spannender’. Hoe langer je kijkt, hoe meer leuke details je vindt.

modern interieur
modern interieur
modern interieur

Bruin-grijze slaapkamer

De slaapkamer heeft nog nét wat meer warmte dan de rest van het huis, omdat in deze kamer bruin wat meer naar voren komt. Zo zijn de muren bruinig en het zachte hoofdbord ook. Ook in deze kamer wordt bovendien weer gespeeld met vormen, zoals in de stoel en de lampen. Een mooie, groene plant erbij en je hebt een prachtige slaapkamer. Wauw!

Meer mooie binnenkijkers:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Alvhem

Reageer op artikel:
Dit moderne interieur bestaat geheel uit dezelfde vier ‘kleuren’
Sluiten