Modern familiehuis in Tel Aviv met bohemian feel

In dit artikel nemen we je mee naar Tel Aviv en geven we je een kijkje in een modern familiehuis. Het huis heeft een strakke zwart-witte basis met kleurrijke designmeubels en een fijne bohemian feel. Ondanks dat het huis redelijk smal is, voelt het door de open leefruimte wel groot aan. De hoge ramen die de hele achterkant van het huis met de tuin verbinden, versterken dat gevoel van ruimte nog eens extra. Gaaf!

Het huis is een ontwerp van David Lebenthal Architects. De familiewoning, waar een jong gezin woont, heeft drie verdiepingen en een dakterras met uitzicht over de stad.

De zwarte spijlen tegen de open stalen trap lopen vanaf beneden door tot aan het dakterras. Dit zorgt voor continuïteit en maakt de trap daarnaast ook veiliger voor de kinderen. Slim! In de woonkamer hebben de spijlen daarnaast nog een extra functie door bijpassende planken. Dit is een handige manier voor decoratie waar geen muur aan te pas komt.

De woonkamer heeft een subtiele bohemian feel door de vele plantjes, vintage meubels en kleurrijke accessoires. Meer weten over deze tropische interieurstijl? In dit artikel lees je acht tips voor een bohemian badkamer, die je ook prima in de rest van het huis kunt toepassen.

Op de bovenverdieping zijn de slaapkamers van het huis; waaronder twee aangrenzende kinderkamers zonder deur. Een gedeelde kinderkamer kan een uitdaging zijn, maar het kan juist ook heel leuk zijn. Lees deze zes tips voor het inrichten van zo’n gedeelde slaapkamer.

Heel gaaf, deze open mid-century kast. Weten hoe je zo’n open kast het best kunt stijlen? Wij helpen je graag met deze zes ideeën.

www.dzl-architects.com

Reageer op artikel:
Modern familiehuis in Tel Aviv met bohemian feel
Sluiten